MythWar II

Witam wszystkich !

Grałem kiedyś w grę MythWar II , moim zdaniem jest zaje*****.Wbiłem około 50lvl nie znalazłem czasu aby dalej grać.I jeżeli ktoś jeszcze gra to czy ktoś mógłby napisać :

Na jakim serwerze gra dużo ludzi , Czy jest ruch na serwerach , Czy są ludzie na niżych lvl które robią ( nie pamiętam nazwy kompletnie wypadło mi to z głowy od 30 lub 40lvl się expiło) , Czy są ludzie chętni na exp , sklepy , itp !

Z góry wszystkim dziękuje.

Ta gra opiera się na grindzie czy na questach?

http://mw2.igg.com/

a tu link do gry dla leniwych ;p

Full Grind, i sa takei nawet insty na poszczegolnych lvlach wiec jakbyscie chcieli zagrac to potrzebujecie minimum 5 graczy :3 Jest tam klika postaci takich jak : Wojownik, Mag, Centaur( postac female leczy ), Zerg. Kazda plec posiada inne skile. Ponadto robi sie slynne reborny i otrzymuje sie za nie punkty statusu oraz nowy wyglad postaci ( avatar ) . Sa zwierzaki ktore potrafia dupe uratowac i to ostro :3 Istnieje rowniez insta dla 5 osob na ktorej za 10 rund zarabiasz 1kk ( KAZDY DOSTAJE 1KK ) . Starcza to jak na razie na slabego pecika. Wiem dosyc chaotycznie opisane ale na prawde polecam :x Istnieja mili ludzie ktorzy pomoga ci w expie na Fog Jungle czy gdziekolwiek indziej.

Czyli reasumujac gra polega na grindzie z czowrgiem innych osob . Sa questy typu zabij przynies oraz tzw. eventy daily oraz weekly ponadto w czwartek jest event dzieki ktoremu wydropisz pewne kulki dzieki ktorym latwo jest wbic skile na poszczegolny poziom .

EvilGirl poprawie cie trochę.Postacie :

-Mage:Female jak i Male mają takie same skile tylko różnią się wyglądem u Male Ogien u Female Woda. ( Z tego co pamiętam)

-Centaur:Female leczy , Male atakuje

-Human:Female atakuje ze skili , Male zato ma takie skile jak Ice czy inne tego typu.

-Borg:Male posługuje się najczęsciej "drain".Niestety Female niepamiętam.

Ogólnie jeżeli ktoś byłby zainteresowany i chciał pograć to pisać.

Gra ktoś ? :P

Witam wszystkich !

Grałem kiedyś w grę MythWar II , moim zdaniem jest zaje*****.Wbiłem około 50lvl nie znalazłem czasu aby dalej grać.I jeżeli ktoś jeszcze gra to czy ktoś mógłby napisać :

Na jakim serwerze gra dużo ludzi , Czy jest ruch na serwerach , Czy są ludzie na niżych lvl które robią ( nie pamiętam nazwy kompletnie wypadło mi to z głowy od 30 lub 40lvl się expiło) , Czy są ludzie chętni na exp , sklepy , itp !

Z góry wszystkim dziękuje.