Na co iść do kina?

Siema wam !

Chciał bym się zapytać czy ktoś z was wie może coś więcej i jest w stanie polecić któryś z tych filmów?

To już jest koniec i Sierpniowe niebo

Bo chciał bym się dzisiaj wybrać z kobitą do kina, ale nie do końca wiem co wybrać :P a na necie za wiele nie znalazłem na ich temat.

Boli tylko to ze ten drógi film trwa 75 minut :(

To chyba zależy od tego, co Twoja kobita lubi oglądać? Ja planowałam się wybrać z chłopem na "Sierpniowe niebo", ale się chyba w czasie nie wyrobimy.

No chodzi o to właśnie, że raczej mamy podobny gust i tym razem powierzyła mi wybór filmu w 100 % :D Ale nie jestem zdecydowany

A jaki Ty masz gust?

Horrory

Polskie komedie

Psychologiczne

dramat

fantastyka

wojenne

Lubie każdy z tych gatunków :D ale jestem wybredny co do ich jakości hehe. A jestem jak najbardziej za np połączeniami dramatu i np fantastyki ( coś jak Labirynt Fauna )

Ogólnie trudno teraz o dobry film dla mnie i o dziwo ostatnio widziałem w kinie film Obecność który nawet mi się spodobał :)

Mam 15 minut by zamówić bilety :D i kurde jest problem :D

Ja bym poszła na "Sierpniowe niebo". :)

A ja na rodzinie Millerow :]

Mega film.

Na Perciego Jacksona planuje isc.

Lubisz mitologie grecka?

Lubie lubie, ale ten film mi się jakoś nie przypodobał :P.

No a więc byłem na filmie z tą kobitą moją i było super :)

Byliśmy na To już jest koniec i powiem wam, że w życiu nie pomyślałem, że z takiego gówna można tyle śmiechu wycisnąć

A wiec temat zamykam, ale jeszcze dodam, ze teraz graja Blue Jasmine, ktory ogladalem 10 minut temu i polecam wam wszystkim. Bardziej dramat niz komedia, a sam humor taki subtelny i smaczny.

Siema wam !

Chciał bym się zapytać czy ktoś z was wie może coś więcej i jest w stanie polecić któryś z tych filmów?

To już jest koniec i Sierpniowe niebo

Bo chciał bym się dzisiaj wybrać z kobitą do kina, ale nie do końca wiem co wybrać :P a na necie za wiele nie znalazłem na ich temat.

Boli tylko to ze ten drógi film trwa 75 minut :(