Na co kupić Diablo?

Mam pytanie, ostatnio grałem u znajomego na kinekcie i zobaczyłem pudełko Diablo X360, ale nie chciałdać pograć żyd jeden!

I tutaj pytanie do was, lepiej kupić Diablo III na PC czy xboxa360?

Dodam, że nie posiadam xboxa ale stać mnie na niego w każdej chwili. No i jak sobie tego xboxa to przy okazji kinect fajny :)

Co polecacie na pc czy xboxa?

PC only.

PC, ponieważ to jedyna słuszna platforma na tego typu gry.

TYLKO PC!

PC. Poza tym hgw kiedy wyjdzie dodatek na iksa.

Tylkom PC chyba że wolisz poczekać na dodatek jeszcze ze 2 lata na xboxa :)

A plajstejczon czy ?

Do H'n'S nadają się najlepiej PCty. Grałem u znajomego na PS3, niestety nie potrafiłem się przestawić. Jak inne gry zdzierżę, tak D3 nie potrafiłem.

Rozumiem ciebie doskonale :)

FPS na plejce:

What the fuuk, co ja kur robie, no kur, kur i tak w kólko :)

Śmigacze na PC:

What the fuuk, co ja kur robie, no kur, kur i tak w kólko :)

btw.

XBOX vs. PLAYSTATION CZY

Rozumiem ciebie doskonale FPS na plejce:What the fuuk, co ja kur robie, no kur, kur i tak w kólko Śmigacze na PC:What the fuuk, co ja kur robie, no kur, kur i tak w kólko btw. XBOX vs. PLAYSTATION CZY

To jest kontrowesyjne pytanie, ponieważ każdy fan playstation poleci ci ps, a każdy xboxa, xboxa.Jeżeli chodzi o tą starszę generację (x360, a ps3) to sprawa wygląda tak:

xbox:

+gry tańsze na xboxa

+kinect jest wygodniejszy

+wygodniejszy pad

+lepszy interfejs konsoli

+lepiej się prezentuje ;d

-płatny internet

PS3

+lepsze exclusive gry

+internet zupełnie za free

-gry trzeba instalować nawet jak masz wersję pudełkową (dodatkowe koszta za dysk)

-mały pad

Miałem okazję przed zakupem zagrać na obydwu platformach i wybrałem xboxa, jestem zadowolony z tej decyzji ;).

Czyżby fanboy?

A przewage playstation+ i o tych darmowych grach? Teraz jest tomrider i bioschock za firko tylko + trzeba kupić?

No niezły dylemat :P

Mam pytanie, ostatnio grałem u znajomego na kinekcie i zobaczyłem pudełko Diablo X360, ale nie chciałdać pograć żyd jeden!

I tutaj pytanie do was, lepiej kupić Diablo III na PC czy xboxa360?

Dodam, że nie posiadam xboxa ale stać mnie na niego w każdej chwili. No i jak sobie tego xboxa to przy okazji kinect fajny :)

Co polecacie na pc czy xboxa?