Na co zwraczas uwagę w MMO?

Co jest dla Ciebie najważniejsze ??

Dla mnie najważniejsze jest PvP

Bez grywalności nie ma niczego,przynajmniej tak powiedzial by Kononowicz.

nic z wyzej wymienionych.

to powiedz co to dodam ;)

Wg. mnie są to skille, bicie samym swordem,daggerem,bluntem było by do d.. a czym byłby Cabal bez skilli ?;)

No własnie, tam skille to podstawa ;> Cabal Rlz

Ja zwracam uwagę na grind nie wyobrażam sobie np w wowie taki grind jak w tibii :P stoisz przy mobie i nabija hity :P

Jeszcze grywalność ale nie można 2 razy :P

Mogłeś ją jakoś uogólnić. Jak dla mnie questy to drugorzędna sprawa. Bardziej kręci mnie ciekawy system pvp, party, ciekawy craft i dużo itemów. Coś podobnego Mu Online (gram w to 3 lata).

Najważniejsza Grywalność, bo co to za mmorpg bez graczy :lol:

Potem ważne są questy ( Won z ciągłym grindem -.- ) :P

Zagłosowałem na crafting, a to jest dla mnie kolejność:

1. Crafting

2. Grywalność

3. grind

Grywalnosc ,questy ,pvp ,skile :)

Gildia - Nie ma to jak grupka prawdziwych kumpli na których można polegać :)

A po drugie grywalność, też ważne ^^

Dla mnie grafika, crafting i pvp :D

Głosuje na grafikę ;p

Lipa troche ta ankieta , bez dobrej grafy grać mi sie niechce , ale nudne pvp i zj... craft tez mnie odrzuca....

questy, wyprawy na jakies dungeony z kumplami i bicie bossow;]

A moim skromnym zdaniem na "Grywalność" składa się wiele czynników właśnie takich jak grind pvp itp :)

Na wszystko. ^_^ więc głosowac nie mogę. Ale chyba najbardziej na mapy. Lube duży świat (tylko gdy się ma konia albo co innego :lol: :lol: :lol:)

Gildia - Nie ma to jak grupka prawdziwych kumpli na których można polegać smile.gif

Szkoda tylko ,że najlepiej z tej strony prezentuje się tylko GW. Jak dla mnie questy nie grają głównej roli (ewentualnie questy ,które należy robić w kilka osóB). Bardziej mnie ciągnie ciekawy system pvp i party. Najbardziej crafting mi się podobał w Mu Online szczególnie Sezon4. Co do PT to Turf Battles ,a pvp hmm Cabal O?

Podsumowując nie lubię grać samemu ,lecz z drużyną ;P

Ja zwracam uwagę na dwie rzeczy na grywalność i gildie.

Jednak gildia najważniejsza, bez niej ani rusz.

Dla mnie najważniejsza jest Grafika i grywalność :)

Co do tego, że w grupie dobrze!

W Metin2 też można na gościach poleać.

Mnie nie opucili nawet goście na 25-3 lvl.