Co jest dla Ciebie najważniejsze ??
Dla mnie najważniejsze jest PvP
Co jest dla Ciebie najważniejsze ??
Dla mnie najważniejsze jest PvP
Bez grywalności nie ma niczego,przynajmniej tak powiedzial by Kononowicz.
nic z wyzej wymienionych.
to powiedz co to dodam
Wg. mnie są to skille, bicie samym swordem,daggerem,bluntem było by do d.. a czym byłby Cabal bez skilli ?
No własnie, tam skille to podstawa ;> Cabal Rlz
Ja zwracam uwagę na grind nie wyobrażam sobie np w wowie taki grind jak w tibii stoisz przy mobie i nabija hity
Jeszcze grywalność ale nie można 2 razy
Mogłeś ją jakoś uogólnić. Jak dla mnie questy to drugorzędna sprawa. Bardziej kręci mnie ciekawy system pvp, party, ciekawy craft i dużo itemów. Coś podobnego Mu Online (gram w to 3 lata).
Najważniejsza Grywalność, bo co to za mmorpg bez graczy
Potem ważne są questy ( Won z ciągłym grindem -.- )
Zagłosowałem na crafting, a to jest dla mnie kolejność:
1. Crafting
2. Grywalność
3. grind
Grywalnosc ,questy ,pvp ,skile
Gildia - Nie ma to jak grupka prawdziwych kumpli na których można polegać
A po drugie grywalność, też ważne ^^
Dla mnie grafika, crafting i pvp
Głosuje na grafikę ;p
Lipa troche ta ankieta , bez dobrej grafy grać mi sie niechce , ale nudne pvp i zj... craft tez mnie odrzuca....
questy, wyprawy na jakies dungeony z kumplami i bicie bossow;]
A moim skromnym zdaniem na "Grywalność" składa się wiele czynników właśnie takich jak grind pvp itp
Na wszystko. więc głosowac nie mogę. Ale chyba najbardziej na mapy. Lube duży świat (tylko gdy się ma konia albo co innego
:lol:
)
Gildia - Nie ma to jak grupka prawdziwych kumpli na których można polegać smile.gif
Szkoda tylko ,że najlepiej z tej strony prezentuje się tylko GW. Jak dla mnie questy nie grają głównej roli (ewentualnie questy ,które należy robić w kilka osó. Bardziej mnie ciągnie ciekawy system pvp i party. Najbardziej crafting mi się podobał w Mu Online szczególnie Sezon4. Co do PT to Turf Battles ,a pvp hmm Cabal O?
Podsumowując nie lubię grać samemu ,lecz z drużyną ;P
Ja zwracam uwagę na dwie rzeczy na grywalność i gildie.
Jednak gildia najważniejsza, bez niej ani rusz.
Dla mnie najważniejsza jest Grafika i grywalność
Co do tego, że w grupie dobrze!
W Metin2 też można na gościach poleać.
Mnie nie opucili nawet goście na 25-3 lvl.