Na jaką gre obecnie czekacie?

Tree of Savior

a czekam na B&S oby to nie było p2w

Nie tylko Ty.

Czekam również na Black Desert, nie wiem dokładnie czemu, ale strasznie jaram się tą grą. Może być ciekawie. Chciałbym zobaczyć również coś dobrego od jakiegoś mniej znanego wydawcy. Takie perełki są najlepsze. Jeżeli chodzi o singlówki, to czekam na nową część TES.

Gram na Prive B&S w międzyczasie czekając na Global .

A później Black Desert o ile nie będzie crapem .

Shroud of the Avatar

Ja czekam na PWI 2, albo odświeżenie wersji. Jeśli guru coś napisze, będzie to tylko dodatek do obecnej wersji zacznę wybijać lvl. Na razie jednak nic nie wiadomo, a jak będzie to PWI 2 zagram na pewno. Jakoś lubię gry od PWE, przynajmniej nie wysychają po miesiącu albo dwóch.

Jeśli chodzi o mmo to czekam na Black Desert jednocześnie zagrywając sie w ArcheAge. A jeśli chodzi o gre ogółem to na pierwszym miejscu jest FFXIII wychodząca na PC 9.10 :D

Moje oczekiwania ocierają się o granice marzeń albo niepewności podobnej do tej gdy dobiera nam randomowych graczy podczas rankedów w LoLu czy CS:Go, ale czekam na tego Linegae Eternal (http://www.youtube.com/watch?v=G-hMYlSmZfo) i Mu Online 2 (http://www.youtube.com/watch?v=GhiGpRwGb0Q) chociaż nie wiem czy idą w dobrą stronę jeżeli chodzi o ten drugi tytuł... Poza tym czekam bardzo na jakąś kontynuację Dekarona/2Moons (z naciskiem na rzut izometryczny albo 2,5d), a chodzi oto aby grafikę podprawić trochę. No i z tych realnych to jeszcze nie mogę się doczekać tego Dark Eden 2, chociaż mina mi trochę kwaśnieje co do tego mmo gdy oglądam materiały, które nam dali do zapoznania się...

Dodałbym do tego Ultima Online 2 i reaktywację uniwersum Warhammera do mmo, ale to w sumie marzenia tylko, heh.

Z góry przepraszam, jeśli odkopanie tematu z ostatnim postem miesiąc temu jest tutaj zbrodnią. :)

Oddworld: Abe's Oddysee New N' Tasty - dokładniej na premiere pc w październiku ^^ na tą grę czekam w szczególności przypomni mi trochę dzieciństwo

Ha, ja również czekam na PCową wersję. Szkoda, że już prawie listopad, a żadnego info nie ma...

Ja czekam na PWI 2, albo odświeżenie wersji. Jeśli guru coś napisze, będzie to tylko dodatek do obecnej wersji zacznę wybijać lvl. Na razie jednak nic nie wiadomo, a jak będzie to PWI 2 zagram na pewno. Jakoś lubię gry od PWE, przynajmniej nie wysychają po miesiącu albo dwóch.

To niestety tylko dodatek. Wprowadza nową rasę (wyglądają zupełnie jak EG bez trzeciego oka - nuuuda!), dwie nowe klasy i zmienia silnik graficzny - ale niestety patrząc na chińską wersję, nie widać żadnej różnicy w grafice. Może chociaż będzie bardziej zoptymalizowany. Szkoda, że ta gra jest przykładem naprawdę obrzydliwego P2W.

Od siebie: czekam na Bless. Chyba nikt w tym temacie nie wspomniał. Teraz, jeśli dobrze wiem, trwa closed beta w Korei. Mam nadzieję, że gra zostanie wydana w EU.

Oprócz tego spróbuję EQN, czekam na porządny dodatek do GW2 i na porzucenie abonamentu w TESO.

Witam!,

mam dylemat jak pewnie dużo ludzi na forum - nie ma w co grać, tytuły F2P są obecnie strasznie P2W w europejskich wersjach, a nie ma żadnej dobrze zapowiadjącej się gry B2P albo P2P ( GW2 się przejadło, Wildstar - nie ten klimat i już serwery są na "LOW" ). ArcheAge w wersji Eu co chwile zmienia datę premiery i żeby wystartować w dobrym czasie trzeba kupic headstart do gry F2P... .Tak więc pytanie do Was : Na jaką grę obecnie wyczekujecie najbardziej ? Wszystko jedno czy to będzie gra B2P, P2P czy F2P. Na stronie głównej jest dział " Zapowiedzi MMO " ale jest on trochę do tyłu ( jest w nim np. TESO, WS ). Czekam na ciekawe tytuły o ile takie są : )