EverQuest next oraz AA.
Na jaką gre obecnie czekacie?
ArcheAge
EverQuest
The Crew - kupię na 100%
Dragon Age 3
FIFA 15 - preorder zamówiony
Wiedźmin 3 - j/w
Farcry 4 - odgrzewany kotlet, ale ciekawie się zapowiada.
Stronghold Crusader 2 - niestety, ale gameplaye nie zachwycają, więc cudów nie oczekuje. Na pewno legendarnych części jak 1 i Crusader to nie przebije.
Tak samo jak kolega napisal czekam na https://www.shroudoftheavatar.com/ . Gre tworcy ultimy online ( garm na kazdej alfie ) . Wiekszosc graczy UO przejdzie na ten tytul kiedy bedzie finalna wersja. Polecam kazdemu kto nie "boji sie grac" bedzie plakac po straconych gratach .
Ja czekam na B&S oby to nie było p2w
Z gier single to czekam oczywiście na Wiedźmina 3. A jeżeli chodzi o MMO to mam w co grać i to na dłuuuuugi czas, więc średnio mnie obchodzą te nowe gry i pseudo next-geny. Jeden hype i nic więcej. Wyjdą to zobaczymy, jak na razie mamy gameplaye po rusku i zero informacji o jakiejkolwiek premierze na EU, a jeżeli już to mówi się o środku 2015 czy o 2016 roku, i to też jest wróżenie z fusów, więc na nic nie czekam, bo te gry jak na razie dla mnie istnieją. Czekanie na gry bez daty premiery i jakichś zdecydowanych kroków w jej stronę to jak czekanie na koniec świata - może będzie, może nie, a już na pewno nie wiadomo kiedy.
Lineage Eternal: Twilight Resistance
Ja czekam na Albion myślę że to taka troche nowsza tibia .
Bardzo lubie gry w których można miec wpływ na świat i własną frakcje gildie miasto a takich gier brakuje.
Zapowiadają teraz pełno takich hitów jakieś black desery everquesty jak to wyjdzie u nich nie wiem.
A albion to gra bez wielkich wydawców i hype a ja lubie grac w takie gry i sądze że ta gra będzie miała o wiele więcej do zaoferowania niż te w/w hity.
Gdyby dodac lepszą grafike mniej klockowości minecraft był by najlepszą grą i takie są fakty.
Bns/Black Desert/Enidust/EQ Next ewentualnie Archage/SkyForge
FarCry 4
Wiedzmin 3
The Elder Scrolls -Jakieś nowe nie to online -.-
Oddworld: Abe's Oddysee New N' Tasty - dokładniej na premiere pc w październiku ^^ na tą grę czekam w szczególności przypomni mi trochę dzieciństwo
z mmo to :
Black desert /Blade and soul
albo aż w ktoś w koncu zrobi jakiegoś konkretnego Dargon Ball online bo w DB na 100% zagram
Jest to dział o MMO, więc:
- Everquest Next (zawsze czekałem na Fable Online, ale zawsze okazywało się, że wersja online to nie MMO, a jakieś co-opy; czekam na EQ:Next, bo troszkę przypomina mi Fable [ale to chyba tylko z grafiki, bo pod względem fabularnym i mechaniki gry, to dwie różne gry :\]; martwi mnie tylko podział "trójcy", wiem, że oryginalnie był to: support, damage, control, a nie healer, tank, damage, ale wolę tę trójcę z WoW-a; nie spodobała mi się idea GW2 - każdy się leczy, każdy buffuje i każdy atakuje),
- Lineage Eternal (pvp siege w h'n's? bierę)
- Guild Wars 2 w wersji Manifesto Trailer (najbardziej okłamany trailer ever, może kiedyś wydadzą tę grę) ew. Guild Wars 3,
- Star Citizen (ale to "jak będzie, to będzie" i muszę kupić nowy komputer),
Ja osobiście czekałem na Depth Hunter 2 która miała przedwczoraj swoją premierę. Symulator nurkowania, w którym wykonujemy różne misje – polujemy na ryby, robimy zdjęcia lub szukamy skarbów.
world of warcraft warlords of draenor ;]
Ja zdecydowanie na Black Desert
Jako jedyny czekam na The Division?
No to czekam na The Division i oczywiście Black Desert
Czekam na dobre turowe mmo z ciekawym klimatem.
W sumie ja czekam tylko i wyłącznie na start losa ;P
Far Cry IV
Dragon Ball Xenoverse(Ciekawi mnie wersja na PC).
Anglojezyczna Kritika Online(Przeboleje nawet gre przez proxy, vpn na SEA, PH).
Warlord of Dreanor, gildijczyk walił screenami na forum gildii i zmienili talenty na lepsze w końcu. Czekam też na ostatni dodatek do Starcrafta II, bo oczekuje epickiego jak to Blizzard trailera. Chciałbym jeszcze zobaczyć nowe Dragon's Age, przekonać się czy to będzie odbicie się od dna jakim była dwójka, czy nowe życie dla serii.
Rift 3.0 ,Black Desert oraz Lineage Eternal
Dragon Age 3:Inkwizycja
MMORPG obecnie tylko Black Desert, jeśli ta gra zwiedzę, stwierdziłem, że robię 5 letni zastój w ogóle z jakimkolwiek tematem MMORPG, nie chce mi się już tracić kolejnych lat czasu czytania o nowych grach, jak to wszystko to kompletne dno, tylko kompletna strata czasu. Na tą grę czekam głównie z powodu europejskiego klimatu i rozbudowy.
A z normalnych, to
Dragon Ball Xenoverse albo na PS4 kupie, albo na PC w sumie jeszcze zobaczę, ale chyba na PS4, bo wersja PC nie będzie miała podejrzę wersji pudełkowej.
GTA V na PC. Co prawda posiadam już na PS3, ale interesuje mnie bardziej wersja PC, poza tym gry są tanie na PC w porównaniu do konsol, więc to nie wielki wydatek.
Wiedźmin 3 Dziki Gon
Assassin's Creed: Unity
Dying Light