Na jaki czas wystarcza sama podstawka?

Siema zastanawiam się nad zakupem gry, jednak jak wiadomo wyszły już jakieś dodatki i teraz się zastanawiam czy sama podstawka pozwoli mi na długą zabawę czy jednak do końca dochodzimy w miarę szybko przez co później pozostaje albo zakup dodatków albo powtarzanie dungów, drugie pytanko czy dodatki wpływają w jakiś sposób w rozgrywkę na początku? czy jednak są to kontynuacje które można zakupić dopiero po zakończeniu większości rzeczy z podstawki.

To zależy, czy będziesz słuchał wszystkich dialogów, czy będziesz zwiedzał mapę, czy będziesz typem eksploratora? Jeśli tak, to podstawka z całym swoim contentem wystarczy na 100-200 godzin.

DLC możesz spokojnie potem dokupić.

jestem typem który lubi robić wszystkie achi i ogólnie wszystko na 100% :D więc skoro ponad 100h to fajnie przy moim 2-3h dziennie to wystarczy na pewno do końca wakacji

@edit

idzie gdzieś znaleźć tani klucz na steam? Bo widzę, że za 40zł są klucze na allegro ale to chyba do aktywacji na stronie a ja lubię wszystko trzymać w 1 miejscu

Siema zastanawiam się nad zakupem gry, jednak jak wiadomo wyszły już jakieś dodatki i teraz się zastanawiam czy sama podstawka pozwoli mi na długą zabawę czy jednak do końca dochodzimy w miarę szybko przez co później pozostaje albo zakup dodatków albo powtarzanie dungów, drugie pytanko czy dodatki wpływają w jakiś sposób w rozgrywkę na początku? czy jednak są to kontynuacje które można zakupić dopiero po zakończeniu większości rzeczy z podstawki.