Na jaki temat książke chcielibyście przczytać?

WITAM ! Jaką książkę zawsze chcieliście przeczytać chodzi o wątek książki, tematykę którą mógłbym spróbować stworzyć myślałem nad :

- Policjantach którzy przez lek jaki został im podany na lepszą sprawność fizyczną etc. nie przewidziano negatywnych skutków i teraz policjanci zabijają każdego kogo napotkają.

jakiś pomysł z waszej strony niema znaczenia co do rodzaju, gatunku itd. czekam na wasze propozycje :) pozdrawiam

ps; może ktoś nawet z was coś napisał to pisać na PW w zależności od popularności waszego tekstu, książki byście dostali wynagrodzenie pieniężne co miesiąc

Ja przeczytał bym jakiś fajny horror utrzymany w czasach jakiejś post apokalipsy. Zmutowane zwierzęta, ludzie i garstka przyjaciół próbująca zdobyć przedmiot, który pozwoli im cofnąć czas, tak żeby do tego nie doszło.

Najpierw chciałbym zobaczyć próbkę twoich możliwości. Jeśli wygląda to tak jak ten post, to za taką książkę podziękuję.

Ja bym tam wolał jakąś dobrą książkę w świecie fantasy opisujący los jakiegoś rycerza.

Od początku do upadku.

Dziękuje wszystkim za poświęcony czas :)

@TuKu nawet niezłe ale wolałbym coś realniejszego :P

@VampirLord Na mandze się nie znam :(

@Niewiara takie książki zapewne są ja chciałbym co ,,unikatowego'' zrobić w międzysłowiu bo pewno i tak skończy się na marzeniach :( czas pokarze :P

@Azreal na jakiej podstawie tak sądzisz ?

czekam dalej może coś ala : Chłopiec młody lub starszy dużo by od tego zależało jaki jego by był wiek i każdy kto z nim przebywa umiera lub przydarzają mu się straszne rzeczy lub coś w tym deseń.

Twoje posty jak dla mnie są chaotyczne i ciut niewygodne do czytania, może to przez brak znaków. Dlatego chciałbym przeczytać jakąś próbną pracę, czy nadajesz się do pisania. Bo co innego można pisać na forum w luźnych wypowiedziach, a co innego książka.

ja bym chciał coś na temat szyfrowania informacji podczas 2 wojny światowej, między innymi związki z enigmą, dzieje jakiejś specjalnej jednostki związanej z MI6 zajmującej się tą sprawą i przy okazji na 2 płaszczyźnie, działania potomków ludzi którzy zajmowali się deszyfracją, zajmujących się tworzeniem własnej sieci która ma zadanie przechowywanie wirtualnych pieniędzy z bardzo dobrymi zabezpieczeniami i przy okazji szukając skarbów zrabowanych i ukrytych przez nazistów, a w ich poszukiwaniach pomaga pamiętnik jednego z ich dziadków który walczył na frontach 2 wojny światowej, fajnie by było żeby trochę akcji działo się w państwach skandynawskich jak wiadomo nazistów trochę tam było, no a w czasach nowoczesnych wietnam , japonia itd.

I tak i tak wszystko trafiłoby do korekty :P

czas pokarze

Pokarze. Pokaże. Dla zwykłych śmiertelników bez znaczenia, ale aspirujący pisarczyk powinien IMO tych dwóch panów rozróżniać.

A w temacie, przyłączam się do zapytania ofertowego imć Azraela - próbkę swoich możliwości, mociumpanie, okaż. W tej chwili nie wiem, czy warto choćby myśleć nad wymyśleniem czegokolwiek.

A ja przemilczę, bo zdaje mi się że ostatnio wszyscy chórem napisali ci żebyś trochę bardziej się oczytał i popracował nad stylem i poprawnością pisania, zanim samemu weźmiesz się za pisanie. Chyba każda osoba która weszła na twojego bloga (patrz: hydepark) była tego zdania.

WITAM ! Jaką książkę zawsze chcieliście przeczytać chodzi o wątek książki, tematykę którą mógłbym spróbować stworzyć myślałem nad :

- Policjantach którzy przez lek jaki został im podany na lepszą sprawność fizyczną etc. nie przewidziano negatywnych skutków i teraz policjanci zabijają każdego kogo napotkają.

jakiś pomysł z waszej strony niema znaczenia co do rodzaju, gatunku itd. czekam na wasze propozycje :) pozdrawiam

ps; może ktoś nawet z was coś napisał to pisać na PW w zależności od popularności waszego tekstu, książki byście dostali wynagrodzenie pieniężne co miesiąc