Na jakich mapa ćwiczyć skilla w Counter Strike Global Offensive

Witam w moim pierwszym poradniku.

Dziś nie użyje sarkastycznego dowcipu, ponieważ wiele osób nie zrozumiało tego w mojej ostatniej pracy.

Nie będę używał też powiększonego rozmiaru, a kolorami będę zaznaczał najważniejsze rzeczy.

Wypisze parę map do Cs:Go, które w mniejszy lub większy sposób pomoże wam poprawić skilla w tej grze.

Pamiętajcie, że grając same gry turniejowe do jakiegoś momentu przestaniemy się rozwijać i zostaniemy tak jak większość ludzi w GOLD 4.

Dodam też parę sposobów ode mnie.

TRENUJEMY:

AIM oraz Refleks

Dzielą się one na strzelanie do punktów w których możemy wpływać na częstotliwości, rozmiary czy ile razy musimy w nie strzelić by je rozbić.

Mapa bardzo fajna lecz mi po paru minutach ręka wysiada.

LINK DO WORKSHOPA

Następne mapy to typowo takie do zabijania trochę naturalniejszych botów. Są bardzo zróżnicowane, ale i tak chodzi w nich o jedno.

Wybieram raczej takie mapy niż te punktowe.

LINK DO WORKSHOPA

LINK DO WORKSHOPA

LINK DO WORKSHOPA

LINK DO WORKSHOPA

csgo-training-map.jpg

Następne mapy do trenowania Aima czy refleksu to zwykłe deadmatche. Je polecam najbardziej gdyż są tam naturalne zachowania graczy.

Oczywiście najlepiej grać AIM/HS DM na serwerach społeczności.

RECOIL/FullAuto

Polecam mapę " Recoil Master ".

Na innych nie grałem, ale można wypróbować.

LINK DO WORKSHOPA

maxresdefault.jpg

Oczywiście takie mapy z botami też są świetne do uczenia się, czy nawet taka zwykła ściana na DD2 przy respie TT.

Jumpy/Skoki czy Movement

Grałem tylko na jednej mapie i polecam nauczyć się tylko tych bardziej użytecznych.

Do wielu potrzeba umieć 90/180 czy strefy. (najpotrzebniejsze to te 2 skoki na Mirage, skrót na short DD2, ninja na Inferno)

LINK DO WORKSHOPA

SMOKE

Te mapy musicie sobie poszukać sami. Gdyż ja używam zwykłych map i oglądam TOP 15 smokes czy akademie taktyczną oraz mam parę własnych.

Jeśli też ta chcecie poszukajcie plików z komendami do trenowania granatów dymnych.

+BONUS super pomysł na fejk inferno YouTube

Mirage%20CT%20Spawn%20Smoke%204.jpg

Ja od siebie polecam granie Mixów z wyższymi rangami. Pewnie was zwyzywają, ale uwierzcie mi oni uczą najlepiej.

Oglądanie streamów dobrych graczy czy z turniejów też jest pomocne.

No to chyba tyle. Mam nadzieje, że pomogłem paru osobą. Gracze z wyższych dywizji pewnie to wiedzą.

Jeśli ktoś nie wie jak ustawić mapy z botami niech pisze do mnie na PW.

Gdyby jakiś link nie działał proszę o cynk. Wiem wiem na jakich mapach* sorry za literówkę.

Niezłe, teraz tylko napisz mie jak to zainstalować i pobrać? Oczywiście lajk za chęć pracy :)

A jakie odżywki do tych ćwiczeń? Poza tym poradnik słaby, nie ma słowa o fotelu, myszce, klawiaturze, parkiecie, butach, ekranie, celowniku, sluchawkach i innych wazny elementow w swiecie e-sportu.

A jakie odżywki do tych ćwiczeń? Poza tym poradnik słaby, nie ma słowa o fotelu, myszce, klawiaturze, parkiecie, butach, ekranie, celowniku, sluchawkach i innych wazny elementow w swiecie e-sportu.

Po co Ci poradnik do tego skoro jest już ich tysiące? xd

Wchodzisz w warsztat, logujesz się, subskrybujesz i masz mapę w csie ;p

Niezłe, teraz tylko napisz mie jak to zainstalować i pobrać? Oczywiście lajk za chęć pracy

Logujesz się na stronie i klikasz subskrybuj. Albo wpisujesz nazwy w workshop na platformie steam i klikasz subskrybuj.

Będzisz miał wtedy na dole pokazane POBIERANIE jak przy normalnej grze. Następnie przy wybieraniu gry (tam gdzie masz uproszczony turniejowy demolka itp) klikasz warsztat tam u góry i wybierasz mape.

@bangeralert

Wiesz mój kolega wbił Orzełka grając na myszce za 20zł, która jeszcze jest na PS/2.

Celownik można zmienić w konsolce :). Wiesz na pewno będę pisał, że gdy masz zgarną piątkę przyda ci się trener xD. To jest poradnik dla zielonych, a nie da maniaków.

To tak jakby uczniowi z gimnazjum na lekcji tenisa stołowego mówić o forehandzie obok rodzajów materiałów okładziny.

Witam w moim pierwszym poradniku.

Dziś nie użyje sarkastycznego dowcipu, ponieważ wiele osób nie zrozumiało tego w mojej ostatniej pracy.

Nie będę używał też powiększonego rozmiaru, a kolorami będę zaznaczał najważniejsze rzeczy.

Wypisze parę map do Cs:Go, które w mniejszy lub większy sposób pomoże wam poprawić skilla w tej grze.

Pamiętajcie, że grając same gry turniejowe do jakiegoś momentu przestaniemy się rozwijać i zostaniemy tak jak większość ludzi w GOLD 4.

Dodam też parę sposobów ode mnie.

TRENUJEMY:

AIM oraz Refleks

Dzielą się one na strzelanie do punktów w których możemy wpływać na częstotliwości, rozmiary czy ile razy musimy w nie strzelić by je rozbić.

Mapa bardzo fajna lecz mi po paru minutach ręka wysiada.

LINK DO WORKSHOPA

Następne mapy to typowo takie do zabijania trochę naturalniejszych botów. Są bardzo zróżnicowane, ale i tak chodzi w nich o jedno.

Wybieram raczej takie mapy niż te punktowe.

LINK DO WORKSHOPA

LINK DO WORKSHOPA

LINK DO WORKSHOPA

LINK DO WORKSHOPA

csgo-training-map.jpg

Następne mapy do trenowania Aima czy refleksu to zwykłe deadmatche. Je polecam najbardziej gdyż są tam naturalne zachowania graczy.

Oczywiście najlepiej grać AIM/HS DM na serwerach społeczności.

RECOIL/FullAuto

Polecam mapę " Recoil Master ".

Na innych nie grałem, ale można wypróbować.

LINK DO WORKSHOPA

maxresdefault.jpg

Oczywiście takie mapy z botami też są świetne do uczenia się, czy nawet taka zwykła ściana na DD2 przy respie TT.

Jumpy/Skoki czy Movement

Grałem tylko na jednej mapie i polecam nauczyć się tylko tych bardziej użytecznych.

Do wielu potrzeba umieć 90/180 czy strefy. (najpotrzebniejsze to te 2 skoki na Mirage, skrót na short DD2, ninja na Inferno)

LINK DO WORKSHOPA

SMOKE

Te mapy musicie sobie poszukać sami. Gdyż ja używam zwykłych map i oglądam TOP 15 smokes czy akademie taktyczną oraz mam parę własnych.

Jeśli też ta chcecie poszukajcie plików z komendami do trenowania granatów dymnych.

+BONUS super pomysł na fejk inferno YouTube

Mirage%20CT%20Spawn%20Smoke%204.jpg

Ja od siebie polecam granie Mixów z wyższymi rangami. Pewnie was zwyzywają, ale uwierzcie mi oni uczą najlepiej.

Oglądanie streamów dobrych graczy czy z turniejów też jest pomocne.

No to chyba tyle. Mam nadzieje, że pomogłem paru osobą. Gracze z wyższych dywizji pewnie to wiedzą.

Jeśli ktoś nie wie jak ustawić mapy z botami niech pisze do mnie na PW.

Gdyby jakiś link nie działał proszę o cynk. Wiem wiem na jakich mapach* sorry za literówkę.