Witam w moim pierwszym poradniku.
Dziś nie użyje sarkastycznego dowcipu, ponieważ wiele osób nie zrozumiało tego w mojej ostatniej pracy.
Nie będę używał też powiększonego rozmiaru, a kolorami będę zaznaczał najważniejsze rzeczy.
Wypisze parę map do Cs:Go, które w mniejszy lub większy sposób pomoże wam poprawić skilla w tej grze.
Pamiętajcie, że grając same gry turniejowe do jakiegoś momentu przestaniemy się rozwijać i zostaniemy tak jak większość ludzi w GOLD 4.
Dodam też parę sposobów ode mnie.
TRENUJEMY:
AIM oraz Refleks
Dzielą się one na strzelanie do punktów w których możemy wpływać na częstotliwości, rozmiary czy ile razy musimy w nie strzelić by je rozbić.
Mapa bardzo fajna lecz mi po paru minutach ręka wysiada.
Następne mapy to typowo takie do zabijania trochę naturalniejszych botów. Są bardzo zróżnicowane, ale i tak chodzi w nich o jedno.
Wybieram raczej takie mapy niż te punktowe.
Następne mapy do trenowania Aima czy refleksu to zwykłe deadmatche. Je polecam najbardziej gdyż są tam naturalne zachowania graczy.
Oczywiście najlepiej grać AIM/HS DM na serwerach społeczności.
RECOIL/FullAuto
Polecam mapę " Recoil Master ".
Na innych nie grałem, ale można wypróbować.
Oczywiście takie mapy z botami też są świetne do uczenia się, czy nawet taka zwykła ściana na DD2 przy respie TT.
Jumpy/Skoki czy Movement
Grałem tylko na jednej mapie i polecam nauczyć się tylko tych bardziej użytecznych.
Do wielu potrzeba umieć 90/180 czy strefy. (najpotrzebniejsze to te 2 skoki na Mirage, skrót na short DD2, ninja na Inferno)
SMOKE
Te mapy musicie sobie poszukać sami. Gdyż ja używam zwykłych map i oglądam TOP 15 smokes czy akademie taktyczną oraz mam parę własnych.
Jeśli też ta chcecie poszukajcie plików z komendami do trenowania granatów dymnych.
+BONUS super pomysł na fejk inferno YouTube
Ja od siebie polecam granie Mixów z wyższymi rangami. Pewnie was zwyzywają, ale uwierzcie mi oni uczą najlepiej.
Oglądanie streamów dobrych graczy czy z turniejów też jest pomocne.
No to chyba tyle. Mam nadzieje, że pomogłem paru osobą. Gracze z wyższych dywizji pewnie to wiedzą.
Jeśli ktoś nie wie jak ustawić mapy z botami niech pisze do mnie na PW.
Gdyby jakiś link nie działał proszę o cynk. Wiem wiem na jakich mapach* sorry za literówkę.