Na jakich ustawieniach pójdzie mi PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Witam, na jakich ustawieniach graficznych będę miał ~60 fps w PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUND (nie licząc rzadkich spadków)? Wiem, że póki co ta gra ma tragiczną optymalizację, więc głównie dlatego pytam. Wiadomo coś kiedy zamierzają poprawić optymalizację? Z góry dziękuję za odpowiedź.

CPU: Intel Core i5-4460 3.2 GHz.

GPU: ASUS Geforce GTX 970 4096 MB 256 bit DirectCu II Strix OC.

Pamięć RAM: DDR3 Kingston 8 GB 1600 MHz HyperX Fury Red Cl10.

PSU: SilentiumPC Vero L1 500W v2.

Z tego co słyszałem to na kartach serii 1070-1080 i tak połowę opcji ustawia się na low i ma się 20 fpsów w niektórych miejscach. Niestety sam nie potwierdzę, z braku gry.

Każdy build PC jest różny i różne zestawienia wyciągają inne wyniki. Nie ma się co sugerować minimalnymi wymaganiami, bo juz nie raz grałem sobie w gry które były poniżej ich. Polecam też zainteresować się low spectingiem jeżeli bardzo się chce w coś zagrać. Gra po takich modyfikacjach wygląda bardzo kiepsko xD Ale da się grać o ile Ci to nie przeszkadza.

Szczerze to od napisania ostatniego komentarza, zdążyłem nabyć tytuł. Mając GTx 1070 na pokładzie, gram na medium by mieć te 60-70fpsów. Niestety taki minus early accessów, optymalizacja leży. Z 2 tygodnie temu był patch specjalnie dla low speców, może on sprawił że na GTX 970 na low ma się owe 60fps, nie wiem.

Szczerze to od napisania ostatniego komentarza, zdążyłem nabyć tytuł. Mając GTx 1070 na pokładzie, gram na medium by mieć te 60-70fpsów. Niestety taki minus early accessów, optymalizacja leży. Z 2 tygodnie temu był patch specjalnie dla low speców, może on sprawił że na GTX 970 na low ma się owe 60fps, nie wiem.

No jeżeli na GTX 1070 chodzi na medium, to twórcy powinni serio pomyśleć nad optymalizacją a nie jakimiś debilizmami się zajmują. Przecież ta gra nie ma jakiejś wybitnej grafiki, a o fizyce już nawet nie wspomnę...

No jeżeli na GTX 1070 chodzi na medium, to twórcy powinni serio pomyśleć nad optymalizacją a nie jakimiś debilizmami się zajmują. Przecież ta gra nie ma jakiejś wybitnej grafiki, a o fizyce już nawet nie wspomnę...

Powoli nad tym pracują, jeden patch był skierowany pod optymalizacje na low spec. Tytuł jest w EA, jeśli działa dla mnie nieźle, to mi wystarczy. Premierowa gra nie miałaby prawa tak chodzić.

Witam, na jakich ustawieniach graficznych będę miał ~60 fps w PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUND (nie licząc rzadkich spadków)? Wiem, że póki co ta gra ma tragiczną optymalizację, więc głównie dlatego pytam. Wiadomo coś kiedy zamierzają poprawić optymalizację? Z góry dziękuję za odpowiedź.

CPU: Intel Core i5-4460 3.2 GHz.

GPU: ASUS Geforce GTX 970 4096 MB 256 bit DirectCu II Strix OC.

Pamięć RAM: DDR3 Kingston 8 GB 1600 MHz HyperX Fury Red Cl10.

PSU: SilentiumPC Vero L1 500W v2.