Pójdz odśnieżać sąsiadom podjazdy/pomagać przy drzewie itp. (chyba, że mieszkasz w mieście)
Tylko puki co musisz poczekać aż spadnie śnieg.
1500 nie zarobisz, ale zawsze to coś.
Pójdz odśnieżać sąsiadom podjazdy/pomagać przy drzewie itp. (chyba, że mieszkasz w mieście)
Tylko puki co musisz poczekać aż spadnie śnieg.
1500 nie zarobisz, ale zawsze to coś.
może pouczyć się html5, css3 i troszkę php + mySQL, następnie stworzyć jakąś fajną stronkę, rozreklamować ja po forach i zarabiać na reklamach
Zamiast pieniędzmi zajmij się rozwijaniem siebie do 18tki, potem jak są studia to jest coraz gorzej. Np. język/jak wyżej strony (przy języku możesz w trakcie studiów brać spokojnie 30-40zł/h)
gw2 - zloz legendarke - sprzedaj na trading post - sprzedaj golda na alegro.
Ludzie proszę ogarnijcie się z tym "dawaniem d*py" to jest takie niesmaczne, może sami działacie w ten sposób, ale możecie to zachować dla siebie. A nie mówicie, że się nie da, bo na allegro sprzedałem Diablo 3 + dostęp do bety RoSa za 1200zł Tyle, że kupiłem sobie za to telewizor i nie myślałem wtedy nad tą jej osiemnastką
ps. skończnie z tym roznoszeniem ulotek i itp! Pisałem, że chodzi mi o grę, nie prace fizyczne.. ehh myślałem, że chociaż na tym forum jest jakiś poziom.
za 1500 nie kupisz iphone 5....wiec nie wiem skad wytrzasnales taka kwote dziwna. A zarobic duzo mozesz na Aionie i to w szybkim Tempie...robisz postac do 65 , robisz craft na 500 cooking /alchemie na 500 na drugiej postaci...i crafcisz potki i jedzenie ktore wartaja bardzo duzo (dziennie mozesz spokojnie zarobic po 50-100KK) z tego za 30kk kupujesz gold packi , ktore wystawiasz po 18 zl na allegro:) = 3 x 18 = 54 zl dziennie + chodzizs zna insty i zbierasz enchanty = dodatkowa kasa
Tak wiec przy dobrych obrotach miesiecznie mozesz zarobic = (przyjmujac 40 zl dziennie) 1200 zl ;] Aion to jedna z tych gier na ,ktorych naprawde mozna latwo zarobic
Pominmy To , ze jezeli nie grales nigdy w Aiona wylvlowanie postaci do 65 zajmie ci przynajmniej 2 miesiace + zrobienie craftow na mastera . (sam w godzinke zbieranie atheru)tak wiec 1 dzien zbierasz aether non stop - nastepny dzien morphish skladniki - 3 dzien sprzedajesz mysle ze okolo 200-300kk wyciagnal bys takim sposobem;]jak nie wiecej.
Druga sprawa to zdobycie recek na jedzenie , ktore nie sa zbyt czesto sprzedawa a zdobycie ich z daily 1= miesiac
recke na potki (warte bardzo duzo) mozna kupic za 100kk z / daily to jakies 5 miesiecy....
Tak wiec po tych 2 miesiacach mozna spokojnie zarabiac po 500zl miesiecznie o Ile gp schodza z allegro bo w grze tez mozna kupowac / mozesz tez spzredawac golda.
Nie chce mi się wierzyć w to że sprzedałeś za 1200 zł diablo + dodatek
ps. skończnie z tym roznoszeniem ulotek i itp! Pisałem, że chodzi mi o grę, nie prace fizyczne.. ehh myślałem, że chociaż na tym forum jest jakiś poziom
Załóż swoje forum i tam trzymaj swój dziecinny poziom
@up http://allegro.pl/show_item.php?item=3731367225 Zarcu w sumie to mam w Aionie 31lvl, jeszcze spróbuje tego cashfile
Tak jak w temacie, potrzebuję około 1500zł. Czas mam do maja