Witajcie tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć na jakim serwerze gra dużo w miarę ogarniętych polaków ponieważ grę zaczynam od 0
Na jakim serwerze gra duzo polakow
Nexus chyba.
Co do polaków pewien nie jestem, ale bodajże na Nexusie, ale najwięcej osób gra na Anuharcie, tam polecam Ci grać.
na nexusie, jak chcesz to mozemy pograc razem z checia sb pogram od nowa po dlugiej przerwie
Nexus/Spatalos
Bynajmiej kiedyś na Spatalosie grało dużo Polaków ; >
gram w aiona od samej cbt....I wiem jedno...Najwięcej Polaków + ludzi i gildii jest na Spatalos...
@Up to w takim razie źle wiesz, grałem na spatalosie i nexusie i najwięcej polaków jest na nexusie, gdzie byś się nie ruszył i co zrobił to co chwila ktoś po polsku rozmawia, co do gildi trochę ich się wykruszyło ale nadal można dużo polskich spotkać
@up
Spatalos : 49 polskich gildii
Nexus : 13 polskich gildii
na nexusie graja same lowki a w spatalosie 70% tych wyższych lvli to polacy...Po 2 , na spatalosie ludzie cię słuchają a na nexusie spamują że kinnachy sprzedają po 3. nexus ma 13 gildii a najlepsza z nich to że master ma 55lvl i jest cały w secie na 43lvl za silver coiny....a na spatalosie najgorszej gildii master ma 55 i cały elite arena set +6...wiec się jeszcze raz zastanów bo znam i ten i ten serwer
Według mnie Anuhart.
Moze ktos sie wypowiedziec jak stoja gold packi u brokera na Nexus/Anuhart
Na Anuharcie bodajże po 17-20kk chodzą, na Nexusie nie grałem.
@down, na LFG ludzie po 18kk kupują, więc się nie wymądrzaj.
Na Anuharcie bodajże po 17-20kk chodzą, na Nexusie nie grałem.
Mhm ta ta..
Na Anuharcie u brokera od 16kk, a w stolicy spokojnie można spotkać ludzi, którzy sprzedają po 15kk, a może trafi się nawet 14,5kk.
Na Nex 24,5-26kk
Nexus & Anuhart
Według mnie Nexus...ale na Spatalos też gra dosyć sporo polaków ;]
jeszcze 1 pytanie na ktorym serwerze jest najwiecej wymaxowanych ludzi? anuhart/nexus
zależny czy chodzi ci o polaków czy polaczków, bo to jest różnica. //
anuhart tam jest wiecej wymaxowanych.
Na Nexusie najwięcej (tak mi się wydaje)
Myślę, że tak naprawdę na każdym, nikt nie powie Ci na którym naprawdę jest najwięcej, bo zwyczajnie nie ma takich statystyk (chyba, że w myśl zasady "na tym serwerze jest najwięcej ludzi, więc prawdopodobnie jest też najwięcej polaków).
Tak moi drodzy, odkopujcie dawno wyjaśnione i oczywiste tematy sprzed miesiąca..