Na jakim serwerze gra duzo polakow

Witajcie tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć na jakim serwerze gra dużo w miarę ogarniętych polaków ponieważ grę zaczynam od 0

Nexus chyba.

Co do polaków pewien nie jestem, ale bodajże na Nexusie, ale najwięcej osób gra na Anuharcie, tam polecam Ci grać.

na nexusie, jak chcesz to mozemy pograc razem z checia sb pogram od nowa po dlugiej przerwie

Nexus/Spatalos

Bynajmiej kiedyś na Spatalosie grało dużo Polaków ; >

gram w aiona od samej cbt....I wiem jedno...Najwięcej Polaków + ludzi i gildii jest na Spatalos...

@Up to w takim razie źle wiesz, grałem na spatalosie i nexusie i najwięcej polaków jest na nexusie, gdzie byś się nie ruszył i co zrobił to co chwila ktoś po polsku rozmawia, co do gildi trochę ich się wykruszyło ale nadal można dużo polskich spotkać :)

@up

Spatalos : 49 polskich gildii

Nexus : 13 polskich gildii

na nexusie graja same lowki a w spatalosie 70% tych wyższych lvli to polacy...Po 2 , na spatalosie ludzie cię słuchają a na nexusie spamują że kinnachy sprzedają po 3. nexus ma 13 gildii a najlepsza z nich to że master ma 55lvl i jest cały w secie na 43lvl za silver coiny....a na spatalosie najgorszej gildii master ma 55 i cały elite arena set +6...wiec się jeszcze raz zastanów bo znam i ten i ten serwer

Według mnie Anuhart.

Moze ktos sie wypowiedziec jak stoja gold packi u brokera na Nexus/Anuhart

Na Anuharcie bodajże po 17-20kk chodzą, na Nexusie nie grałem.

@down, na LFG ludzie po 18kk kupują, więc się nie wymądrzaj.

Na Anuharcie bodajże po 17-20kk chodzą, na Nexusie nie grałem.

Mhm ta ta..

Na Anuharcie u brokera od 16kk, a w stolicy spokojnie można spotkać ludzi, którzy sprzedają po 15kk, a może trafi się nawet 14,5kk.

Na Nex 24,5-26kk

Nexus & Anuhart

Według mnie Nexus...ale na Spatalos też gra dosyć sporo polaków ;]

jeszcze 1 pytanie na ktorym serwerze jest najwiecej wymaxowanych ludzi? anuhart/nexus

zależny czy chodzi ci o polaków czy polaczków, bo to jest różnica. //

anuhart tam jest wiecej wymaxowanych.

Na Nexusie najwięcej (tak mi się wydaje) :P

Myślę, że tak naprawdę na każdym, nikt nie powie Ci na którym naprawdę jest najwięcej, bo zwyczajnie nie ma takich statystyk (chyba, że w myśl zasady "na tym serwerze jest najwięcej ludzi, więc prawdopodobnie jest też najwięcej polaków).

Tak moi drodzy, odkopujcie dawno wyjaśnione i oczywiste tematy sprzed miesiąca..