Na jakim serwerze gra najwięcej ludzi?

Bardzo krotko, jak masz juz GPka, ale jak go nie masz to w ch** dlugo. 10zl na allegro to nie majatek, ew. mozesz smsami przez gameforga kupic jak masz problem z dostepem do karty bankowej. 

Jeszcze bardziej ewentualnie, wbij na forum gameforga itd. ogarnij co i jak z gildiami i wbij do gry i postaram sie od razu dolaczyc moze.... 65 wbijesz powiedzmy w 2 tygodnie spokojnej gry.

jak chcesz wiecej info to lap mnie na skajp : matt.ashton89

Okej, jeszcze raz wielkie dzięki :) GP'ka na 65 lvlu na pewno kupie pierwszego. w weekend ściągnę Aiona i będzie można pograć.

Okej, jeszcze raz wielkie dzięki  GP'ka na 65 lvlu na pewno kupie pierwszego. w weekend ściągnę Aiona i będzie można pograć.

Aion to jest piekna gra, ale wymagana REGULARNEJ GRY W GODZ. nie pamietam jak tam jest to ci niech ktos odpowie jak teraz wygladaja siege itd.

Ale chyba w godz 19-23 ????

najlepiej grac(imho, 4h dziennie to rozsadny kalendarz do gry w aiona, bo zeby ciurkac pvp musisz ciurkac abysski itd. a to sa rzeczy ktore zajmuja troche czasu - kurcze AZ MNIE KUSISZ DO ZLEGO ZEBY WROCIC, ... haha)

p.s

OFC MOZESZ grac w aiona jak nie masz czasu w tych godz, ale omijaja Ciebie siege = glowny stream Abyss pointsow (+ zabawy), oraz zazwyczaj wszystkie raidy tez w tych godzinach jakos albo przed albo po rashancie.

p.s 2

Nie kus ludzi do zlego :D

MASZ POMOGE CI

https://en.aion.gameforge.com/website/community/legionranking/#overview-tab

BARUS:
ELYOSI MAJA PRZEWAGE + biorac pod uwage ze jest ich wiecej ja bym robil elyosa....

Witam! Planuję zacząć grę w Aiona, na jakim serwerze gra najwięcej ludzi? I jak tam stoi sprawa z p2w? Bardzo je widać? Nigdy nie grałem w tą grę, więc nie wiem o niej kompletnie nic.