Witam! Planuję zacząć grę w Aiona, na jakim serwerze gra najwięcej ludzi? I jak tam stoi sprawa z p2w? Bardzo je widać? Nigdy nie grałem w tą grę, więc nie wiem o niej kompletnie nic.
Na jakim serwerze gra najwięcej ludzi?
Szkoda, że nie chce Ci się przeglądać forum w poszukiwaniu odpowiedzi. Wczoraj podajże był taki sam temat.
Szkoda, że nie chce Ci się przeglądać forum w poszukiwaniu odpowiedzi. Wczoraj podajże był taki sam temat.
Niestety podany był tylko polski serwer, a mnie interesują również międzynarodowe.
Na miedzynarodowych jest raczej mniejszy online niz na barusie, ewentualnie sprobuj na niemieckim thorze lub ktoryms z francuskich, z tego co pamietam gralo tam najwiecej ludzi ze wszystkich EU servow.
Na miedzynarodowych jest raczej mniejszy online niz na barusie, ewentualnie sprobuj na niemieckim thorze lub ktoryms z francuskich, z tego co pamietam gralo tam najwiecej ludzi ze wszystkich EU servow.
Dzięki, jednak będę grał na Barusie bo raczej na NA nie warto przez spory ping.
edit: Nie ma jakiegoś np wspólnego europejskiego serwera na gf Aionie?
Może któryś z tych: Antriksha, Deyla i Hellion to są angielskie serwery. Reszta to Polski, 2x francuskie i 2x niemieckie.
Największy online ma Deyla a na barusie grać nie polecam .
Jak znasz angielski idz na angielski realm, nie chodzi o hejt polakow ale po prostu jak bedziesz chcial grac przed 11 z rana albo do 2-3 nad ranem, to tam jeszcze z 500+ osob bedzie, a polski realm po polnocy wymiera.
(%) - 100% = 5000 graczy
X % (online w czasie rzeczywistym) / X % (max online od restartu).
p.s
Aion powinien miec min 3000+ graczy, obecnie ma 2500-2800 top, ale za to ten online sie trzyma i sie pewnie dlugo bedzie trzymac takze nie jest najgorzej.
Deyla v Barus, obserwuj online i mozesz grac
http://aioninfo.com/online/ (%) - 100% = 5000 graczy X % (online w czasie rzeczywistym) / X % (max online od restartu). p.s Aion powinien miec min 3000+ graczy, obecnie ma 2500-2800 top, ale za to ten online sie trzyma i sie pewnie dlugo bedzie trzymac takze nie jest najgorzej. Deyla v Barus, obserwuj online i mozesz grac
A jak w Deyla jest z Polakami? Sporo ich tam? Bo głównie zależy mi na jak największej ilości graczy, ale miło byłoby mieć też jakąś Polską gildię.
Jeżeli zaczynasz dopiero grę to będziesz biegał na kanale dla początkujących - na którym spotykasz graczy ze wszystkich serwerów. Więc nie będzie problemu. Jeżeli chcesz polski legion to graj na Barusie.
A jak w Deyla jest z Polakami? Sporo ich tam? Bo głównie zależy mi na jak największej ilości graczy, ale miło byłoby mieć też jakąś Polską gildię.
Podejrzewam, ze bardziej na zasadzie - international guild z polakami, stricte polskie gildie raczej barus, bo latwiej im rekrutowac.
Ktora frakcje lepiej wybrac asmo czy elyos?
Ktora frakcje lepiej wybrac asmo czy elyos?
elyos - wiecej ludzi, ale srednia wieku nizsza.
imho zobacz na stronie aiona GAMEFORGA kto garnizony kontroluje w abyssie i wybierz dominujaca strone.
elyos - wiecej ludzi, ale srednia wieku nizsza. imho zobacz na stronie aiona GAMEFORGA kto garnizony kontroluje w abyssie i wybierz dominujaca strone.
Ich sety różnią się w jakich sposób? Czy w tej grze nie ma podziału na np zbroje wyłącznie dla Asmodian lub tylko dla Elyos?
w tej grze gear stanowi bardzo duza wage na gear pvp bedziesz zbieral min 3mc.
nie wiem jak jest Teraz na 5.x ale przed sierpniem wbicie soldier gearu pozwalalo ci juz na realna zabawe w pvp. Troche czasu to zajmowalo zwlaszcza jak nie miales np. 8h dziennie.
wymaksowanie all dziennie tego co mogles zrobic to byla gral od rana do wieczora.
General is aion jest spoko ale to gra, gdzie przygotowanie postaci pod pvp zajmie ci miesiace. Gear dzieli sie na pvp I pve.
p2w mhm nie az tak bardzo... Po prostu powininienes kupic goldpacka od kogos za 10zl na start, a za jakis czas wrozke peta za jakies 100zl I mozesz grac.
Ja bym osobiscie na twoim miejscu zrobil gunners wbil dobil 65lv I ocenil.
jak zdecydujesz sie grac to bym kupil na allegro jakies konto z min soldierem blizej oficera zmienil nick ing za walute z csa I gral, ale to najpierw dobij 65.
ofc mozesz grac od zera ale tutaj nawet z premka przy 4h dziennie jakbys aktywnie gral to do moze za 4-5 miesiexy zaczniesz sie bawic na pvp
w tej grze gear stanowi bardzo duza wage na gear pvp bedziesz zbieral min 3mc. nie wiem jak jest Teraz na 5.x ale przed sierpniem wbicie soldier gearu pozwalalo ci juz na realna zabawe w pvp. Troche czasu to zajmowalo zwlaszcza jak nie miales np. 8h dziennie. wymaksowanie all dziennie tego co mogles zrobic to byla gral od rana do wieczora. General is aion jest spoko ale to gea na Ms jak nie lata. p2w mhm nie az tak bardzo... Po prostu powininienes kupic goldpacka od kogos za 10zl na start, a za jakis czas wrozke peta za jakies 100zl I mozesz grac. Ja bym osobiscie na twoim miejscu zrobil gunners wbil dobil 65lv I ocenil. jak zdecydujesz sie grac to bym kupil na allegro jakies konto z min soldierem blizej oficera zmienil nick ing za walute z csa I gral, ale to najpierw dobij 65. ofc mozesz grac od zera ale tutaj nawet z premka przy 4h dziennie jakbys aktywnie gral to do moze za 4-5 miesiexy zaczniesz sie bawic na pvp
Hmm najchętniej grałbym bez wydawania pieniędzy(z wyjątkiem gp). Widzę, że czeka mnie długa droga xd
GP powinienes kupic po wbiciu lvla, 65 - wtedy zaczynasz zarabiac i potrzebujesz do tego GP. Ew. mozesz znalezc gildie, zagadac na ts czy ktos ci nie da GPka i mu oddasz za pare dni golda.
GP powinienes kupic po wbiciu lvla, 65 - wtedy zaczynasz zarabiac i potrzebujesz do tego GP. Ew. mozesz znalezc gildie, zagadac na ts czy ktos ci nie da GPka i mu oddasz za pare dni golda.
Okej, wielkie dzięki za pomoc Btw długo się zarabia na takiego gp?
Okej, wielkie dzięki za pomoc Btw długo się zarabia na takiego gp?
Bardzo krotko, jak masz juz GPka, ale jak go nie masz to w ch** dlugo. 10zl na allegro to nie majatek, ew. mozesz smsami przez gameforga kupic jak masz problem z dostepem do karty bankowej.
Jeszcze bardziej ewentualnie, wbij na forum gameforga itd. ogarnij co i jak z gildiami i wbij do gry i postaram sie od razu dolaczyc moze.... 65 wbijesz powiedzmy w 2 tygodnie spokojnej gry.
jak chcesz wiecej info to lap mnie na skajp : matt.ashton89