Podpisalismy z innymi liderami gildii kondukt zasad odnosnie Naval Action. Tresc ponizej:
Mamy nowy Teamspeak : 85.236.100.124:11407
Zapraszamy
Jeśli gra okaże się wypałem, to gram z wami. Uwielbiam te klimaty.
Witam muszę powiedzieć, że zapowiada się ciekawie. Mam jednak kilka pytań, otóż wiadomo kiedy gra wyjdzie i ile będzie kosztowała? A także czy mógłby ktoś opisać na czym będzie polegała rozgrywka.
Kartago - Witamy na pokladzie:)
Rujek - dokladnie nie wiemy kiedy gra wyjdzie, przebakuja cos o maju...przynajmniej w wersji early acces na Steamie. Podstawa gry czyli walka na morzu jest prawie ukonczona i zdaje sie byc solidna baza do utworzenia porzadnego sandboxu jak planuja tworcy. Otwarty swiat, wojny miedzy nacjami, ekonomia czy odkrycia geograficzne to tylko pare rzeczy ktore maja znalesc sie w koncowej wersji gry. Co do platnosci za dostep do testow placilo sie 39 dolarow - w zamian otrzymalismy jacht - 12 dzialowy okret o celach reprezentacyjno-zwiadowczych moglbym rzec:) Gra ma byc B2P - kupujesz raz i grasz...bez zadnych mikroplatnosci albo P2W...Cena narazie nieokreslona ale przypuszczam ze bedzie to od 30-40 dolarow.
Zapraszamy!
chętnie z Wami pogram, zapowiada się świetna gra
Zapraszamy! rejestrujcie sie na forum zebysmy wiedzieli na czym stoimy i ilu bedzie chetnych do wspolnej gry!
Bart z PotBS? Bardzo chętnie zagrałbym z wami, ale nie wiem, kiedy gra startuje, ani czy mój sprzęt ją wytrzyma, w każdym razie chęci mam sporo.
Minimalne wymagania to: dual core procesor, 4 GB RAM i karta obslugujaca directx11 - geforce 560 albo radeon 6870
Jak gra wyjdzie, to możecie mnie pisać, ale na Early Access mm uczulenie
Jak wielu ostatnio. Moge tylko zapewnic ze gra sie rozwija calkiem sympatycznie wiec osobiscie nie mam obaw...
Zalozylismy grupe na Steamie: http://steamcommunity.com/gid/103582791437815681
Zapraszamy do dolaczenia!
Wiele ceiakwych zapowiedzi ze strony producentow gry pojawilo sie ostatnio na forum oficjalnym gry! Nic tylko czekac!
Dodalismy dla zainteresowanych mozliwosc subskrypcji prostego biuletynu informacyjnego na temat Naval Action jak i naszej gildii. Zapraszamy!