NA Serwer

Mam konto dziedziczone co prawda, jednak mam pytanie odnośnie czy da się tam grać normalnie ?

Wiem ping 150 - 200 to norma, tylko jak bardzo to wpływa na tf'a ?

Nie rozumiem pytania. Jak bardzo wpływa gra mając 150-200 pinga na tf'a? Dopiero zaczynasz grać w LoL'a? Na pewno z takim pingiem nie pofarmisz i nie będziesz za dobrym kompanem w tf'ie. Odradzałbym grę z pingiem ~200. Chyba, że lubisz być pózniej wyzywany przez tą "wspaniałą społeczność" graczy LoL'a.

Gra jest możliwa, ale będzie daleka od komfortowej. Ping rzędu 200 to opóźnienie 0.2 sekundy, a to niestety już jest wyraźnie odczuwalne przy robieniu czegokolwiek.

Jak na smurfa to może być :) Chociaż jak będzie, nie musi oczywiście być darmowy transfer to przeniosę do EU.

Sory, ale jaki jest sens robić nowe konto na NA i w dodatku liczyć na darmowy transfer na EU, zamiast już zrobić konto na EU? Z reszta farmić się da, bo to kwestia przyzwyczajenia, ale na smart combo nie licz.

Otóż nie napisałem, że to nowe konto i zakładam na NA. Gdzie tak jest napisane ?

A kasy na razie nie mam aby przenieść ;) Więc sobie poleży na lepsze czasy.

Mam konto dziedziczone co prawda, jednak mam pytanie odnośnie czy da się tam grać normalnie ?

Wiem ping 150 - 200 to norma, tylko jak bardzo to wpływa na tf'a ?