Mam konto dziedziczone co prawda, jednak mam pytanie odnośnie czy da się tam grać normalnie ?
Wiem ping 150 - 200 to norma, tylko jak bardzo to wpływa na tf'a ?
Mam konto dziedziczone co prawda, jednak mam pytanie odnośnie czy da się tam grać normalnie ?
Nie rozumiem pytania. Jak bardzo wpływa gra mając 150-200 pinga na tf'a? Dopiero zaczynasz grać w LoL'a? Na pewno z takim pingiem nie pofarmisz i nie będziesz za dobrym kompanem w tf'ie. Odradzałbym grę z pingiem ~200. Chyba, że lubisz być pózniej wyzywany przez tą "wspaniałą społeczność" graczy LoL'a.
Gra jest możliwa, ale będzie daleka od komfortowej. Ping rzędu 200 to opóźnienie 0.2 sekundy, a to niestety już jest wyraźnie odczuwalne przy robieniu czegokolwiek.
Jak na smurfa to może być Chociaż jak będzie, nie musi oczywiście być darmowy transfer to przeniosę do EU.
Sory, ale jaki jest sens robić nowe konto na NA i w dodatku liczyć na darmowy transfer na EU, zamiast już zrobić konto na EU? Z reszta farmić się da, bo to kwestia przyzwyczajenia, ale na smart combo nie licz.
Otóż nie napisałem, że to nowe konto i zakładam na NA. Gdzie tak jest napisane ?
A kasy na razie nie mam aby przenieść Więc sobie poleży na lepsze czasy.