Na xkloca

Hejoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos.

Okej, nie przedłużając:

czy istnieje gra taka jak Tekken, lub Soulcalibur na xboxa z możliwością gry przez internet? : ) I żeby grało tych ludzi jeszcze, jak już będzie taka opcja ^^

Z góry dzięki : )

Street Fighter X Tekken, Tekken 6, Dragon Ball itd.

a najbardziej zaludniona? I żeby jeszcze trochę czasu taka była ;D

Bibua Fajter? Virtual Fighter o ile sie nie myle. Chyba 1000MSpointsów. Ciągle znajduje kogoś kto przez neta chce grać, fajna produkcja.

Kurde, ale chodzi mi o to, żeby jakieś zawody były w tym, czy coś ^^ Słyszałem o tekken tag tournament 2, to gra, czy co? XD Ps. Widziałem Twój status, pograłbym z Tobą w MW3, ale mam to na x'a, a psa nie maam : C

Injustice : God Among Us : Teraz ta gra jest na topce jeżeli chodzi o bijatyki :P tutaj masz linki do aktualnych strumyków gdzie możesz zawsze się zapytać sktrumykarzy jak masz jakieś dokładniejsze pytania dot. tej gry :)

Populacja jest bardzo wysoka więc zapraszam do gry :)

http://www.twitch.tv/directory/game/Injustice:%20Gods%20Among%20Us

Mortal Kombat i inne gry z tąd http://www.gry-online.pl/encyklopedia-gier.asp?PLA=6&KAT=5

Jeżeli lubisz też jakieś gry na podstawie anime to polecam najnowszego naruciaka i dragon balla rb 2

Jeżeli lubisz też jakieś gry na podstawie anime to polecam najnowszego naruciaka i dragon balla rb 2

Przecież wyraznie mowi o bijatykach a nie słodkim anime :)

Polecam od siebie injustice God among us

@UP

Ale te tytuły co napisał to również bijatyki tylko w innej stylistyce.

@Mw3

Mam obydwie konsole w tym, że xkloca dopadły czerwone kółeczko, no smuteczek.

@Turnieje?

Są wogóle jakieś turnieje w bijatyki na konsoli? Wiem, że na mniejszą skale istnieją ale tak to ???

CoD: Ghost z najnowsza technologia

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Powiem tak. Jesli chodzi o bijatyki na xboxa to albo arcade stick albo mad catz. Na D-padzie z pada od M$ mozna dostac bialej gorączki przy Tekkenie. Najlepiej to się gra chyba w Mortala oraz Injustice które polecam.

Hejoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos.

Okej, nie przedłużając:

czy istnieje gra taka jak Tekken, lub Soulcalibur na xboxa z możliwością gry przez internet? : ) I żeby grało tych ludzi jeszcze, jak już będzie taka opcja ^^

Z góry dzięki : )