Nabór do gildii w Last Chaos wejdź i zobacz koniecznie

Zapraszam do gildii o nazwie "LightSouls" na serwerze Katar 5 (NO-PVP) w grze Last Chaos. W chwili obecnej nasza gildia posiada 13 lub 14 członków (bez skojarzeń :)) i ma ona 2 poziom. GM, czyli ja - KnightTuovoq mam 17 lvl. Pisać do mnie w grze/tutaj/na priv, kto chętny!

Nie chce sie dołączyć, ale dam ci parę porad, ponieważ sam jestem guild masterem na wyższym lvl'u.

1. Jeżeli masz 17lvl to możesz przyjąś do gildi jedynie 15 graczy nawet jeżeli gildia jest na 3

2. Napisz od jakiego lvl'a rekrutujesz

3. Gildia na 2 poziomie jest raczej słaba, więc szybko nikogo nie zachęcisz,

jeżeli chcesz sie zareklamować na forum o last chaos, zapraszam: http://bestlastchaos.fora.pl

@Isadrom

Hm, na tym forum raczej pustawo. I top nie zachęca :/ Poza tym jest ono strasznie słabo wypozycjonowane (bierz przykład z Chmarusa, ten to potrafi, przeskoczył nawet MMORPG.pl które istnieje od zarania dziejów :)).

Moim zdaniem zamiast szukać ludzi do gildii zajmij się awansowaniem. zdobądź kilkanaście poziomów i wtedy bierz się za gildię.

level 17 to jest 1-2 dni grania. także szału nie ma. w chwili obecnej nie masz szans na "zatrudnienie" kogoś z wyższym poziomem. jeżeli ktoś taki się znajdzie to bardzo szybko podziękuje za współpracę [gdy tylko znajdzie lepszą "ofertę"]

Gdy jeszcze w o grałem należałem do słabszej gildii. praktycznie awansowanie było we własnym zakresie. nie twierdzę, że inni czasami nie pomagali ale.. szału nie było. po pewnym czasie przeniosłem się do gildii salvation [swego czasu miała sporo graczy w czołówce.] gdy zacząłem z nimi grać poziom zaczął skakać mi niesamowicie szybko. gildia była duża i prężna [ludzi było tyle, ze nie mieściło się w jednej gildii]. co ludzi przyciągało? moim zdaniem to, że jeżeli spojrzeli na rankingi to widzieli sporo osób.

gdy ja grałem maksymalnym poziomem był lev 50. teraz widziałem, że jest 90. także....

dobij chociaż do tego 40 poziomu, zdobądź wiedzę o grze, i dopiero w tedy bierz się za robienie gildii.

Zapraszam do gildii o nazwie "LightSouls" na serwerze Katar 5 (NO-PVP) w grze Last Chaos. W chwili obecnej nasza gildia posiada 13 lub 14 członków (bez skojarzeń :)) i ma ona 2 poziom. GM, czyli ja - KnightTuovoq mam 17 lvl. Pisać do mnie w grze/tutaj/na priv, kto chętny!