Nadchodzi nowe MU Online. Nazywa się MU Chronicle R (MU Online 2?) i zadebiutuje 27 czerwca!

An All New MU is Finally Coming Czy aby na pewno to nowa gra? No właśnie do końca tego nie wiadomo, bo mamy jedynie cząstkowe informacje. Dyskusja na oficjalnym forum gry obstawia dwie opcje. Jedna, że jest to sequel (końcówka trailera MU2 jest identycz...

Wyświetl pełny artykuł

Błagam tylko nie system staminy :(

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Just can't wait !

Nie podoba mi się system staminy ale zgadam się z vliczy'm. To będzie chyba tak jak z silkroadem, że był sobie silkroad i nagle wyszedł silkroad r. Wydaje mi się, że na takiej zasadzie to będzie.

Mnie cieszy fakt, że coś się dzieje jeszcze w sprawie tego mmo, i że będzie można odświeżyć stare dobre czasy w nowej odsłonie :)

Ja aktualnie gram na globie, znaczy zacząłem parę dni temu bo tak to wcześniej grałem na privach.

An All New MU is Finally Coming Czy aby na pewno to nowa gra? No właśnie do końca tego nie wiadomo, bo mamy jedynie cząstkowe informacje. Dyskusja na oficjalnym forum gry obstawia dwie opcje. Jedna, że jest to sequel (końcówka trailera MU2 jest identycz...

Wyświetl pełny artykuł