Przekonaj się jak wygląda przyszłość gier video. Razem z nami, będziesz mógł doświadczyć czegoś niesamowitego. Po raz pierwszy w kraju w komercyjnym użytku tylko na streaminghouse.pl . Mamy zaszczyt zaprezentować Wam urządzenie Oculus Rift w pełnej krasie. Tego nie można przegapić, po więcej zapraszamy na kanał twitch.tv/Yuuhi84, o godzinie 15:00. Do zobaczenia !
Nadchodzi rewolucja ! Oculus Rift
Ktoś oglądał stąd ? O co w tym biega, tej całej "oh ah!" ? Ciekawa sprawa ze względu na treść, która do prezentacji trochę nie pasuje, if you know what I mean.
Chodzi o "head set " do virtual reality . Zakładasz i czuejsz się jakbyś był w grze . Kamera obraca się w stronę w która patrzysz , bez ruszania myszką i takie tak pierdoły:)
Ciekawe ile taka zabawka będzie kosztować...niby fajne, ale z tego co słyszałem oczy bolą już po 30 min więc raczej na krótkie serie taka zabawka
300 $ kosztuje mozna juz kupic
300 $ kosztuje mozna juz kupic
Wada nowych "zabawek" to ich cena, jednak gdybym miał więcej kasy niepotrzebnej na zbyciu, to dlaczego by nie. Ale i tak chyba wolę za to kupić dobre słuchawki do muzyki albo słuchawki + karta dźwiękowa, bo ciekawość aż tyle nie jest dla mnie warta, hehe.
Szkoda, że przeoczyłem stream. Mam nadzieję, że na kanale filmik nie został wyrzucony.
Olulus będzie za free. Jednak będziemy musieli trochę na to poczekać. Twórcy chcą rozdawać za darmo razem z grami. Muszą jednak na początku na tym zarobić.
Za free? Jaszne. Kup grę za 300 dolców - okularki gratis!
Za free? Jaszne. Kup grę za 300 dolców - okularki gratis!
Taki mają plan, co do cen to końcowy produkt będzie kosztował ze 100-200$, ma być tańszy od tego devkita. Mają zamiar brać ileś % z gier, % z umów itd.
Przekonaj się jak wygląda przyszłość gier video. Razem z nami, będziesz mógł doświadczyć czegoś niesamowitego. Po raz pierwszy w kraju w komercyjnym użytku tylko na streaminghouse.pl . Mamy zaszczyt zaprezentować Wam urządzenie Oculus Rift w pełnej krasie. Tego nie można przegapić, po więcej zapraszamy na kanał twitch.tv/Yuuhi84, o godzinie 15:00. Do zobaczenia !