Nie trudź się, i tak Cie zhejtują bo tak... Mentalność Polaka.
Nie znacząca może być dla Ciebie, tak jak nie znaczące dla większości jest Twoje zdanie. Jeżeli nie chcesz nic wnosić do tematu to nie rozumiem po co się wypowiadać.
Nie wiem czy to XAR czy nie XAR ale filmiki się spoko ogląda i popieram próby przebicia best fast kill'a Powodzenie i trzymam kciuki.
Fajnie, że próbujecie się mierzyć z najlepszymi. Ciekaw jestem jak to jest z tym balans patchem.
Balans patch póki co (przynajmniej tak nam sie wydaje) wyglada tak, ze: staff ele zostal zniszczony. A szkoda, bo mial bardzo ciekawa do grania rotacje. Pojawila sie opcja scepter/wh, ale jesli bedzie uzywa,a to pewnie tylko na niektorych bossach. Moze gorse, moze kc, ale nic pewnego tak naprawde.
Jesli chodzi o klasy power, poza wczesniej wspomnianym scepter/wh jest tez guardian (dostal niezly boost) ale czy to bedzie robilo z niego na tyle mocna klase, zeby brac go na speed-kille? Nie wiem. Zobaczymy. Jest tez wciaz thief.
Ale zdecydowanie bardzo mocne sa teraz klasy condi. War condi juz wczesniej byl super na wiekszosc bossow. Teraz dostal jeszcze boost. Druid condi - wiadomo. Mes jak mes - wciaz 2 trzeba. Revek nie jest na tyle dobry, zeby go zastapic, chociaz zostal lekko ulepszony. Ciekawie wyglada polaczenie: condi ranger + engi. Ogolnie engi zdaje sie byc teraz naprawde dobrym wyborem. Trzeba to wszystko sprawdzic w praktyce
Generalnie jak ktoś obecnie mysli o raidowaniu w gw2 i nie chce miec problemow ze znalezieniem grupy, polecam takie klasy jak: war, mes, druid, engi.
Ewentualnie guard, thief, ele (scepter/wh)
Przy okazji podsyłam, VG bez robienia zielonych kólek:
W ponad 3 minuty, czyli czas bardzo słaby, ale to już niestety po balansie. I z mesmerem, który wtedy trenował dawanie disto
Dopracuje się jeszcze. Stać nas na dużo lepsze podejścia