Nagrywanie filmików z LoLa

Wiam. Mam taki problem. Ostatnio pomyślałem sobię, że fajnie tak robić lets pleje z LoLa i sam chciałem coś nagrać, ale gdy włączam LoLa i jest włączone nagrywanie to później gdy oglądam to co się nagrało to jest czarny ekran, albo nagrywa się sam pulpit tak jakby LoL nie był włączony a grałem. Pomóżcie! Nagrywam na Windows 7 64 bit. Nagrywałem już HyperCamem i Camtasia Studio i CamStudio, ale zawsze to samo!!!! BŁAGAM POMÓŻCIE!

O boże. Najlepszy program do nagrywania w czasie gry to Fraps. Spróbuj!

ta fraps jest dobry ale tez lagowac moze wiec jak masz kompa z lasu to mozna isc na boty nagrywac moze wygracie

ta fraps jest dobry ale tez lagowac moze wiec jak masz kompa z lasu to mozna isc na boty nagrywac moze wygracie

Dokładnie. Niestety jak masz słabego kompa to za dużo nie zdziałasz.

Jest taki fajny programik LoLReplay, w czasie gry można było włączać nagrywanie, zatrzymywać itd., niestety, po patchu z Ziggsem, nie współpracuje już z LoLem(ale mają to naprawić). A oprócz tego, to oczywiście Fraps, ale tak, jak koledzy wyżej, na słabym kompie będą straszne lagi.

Możesz też nagrywać Xfire(o ile masz Xfire), tylko filmiki nagrane Xfirem strasznie dużo ważą, i trzeba je dobrze skompresować - ja nagrałem Xfirem ok. 3 minutowy filmik, a ważył on ok. 600 MB. Warto skompresować do .flv albo innego formatu w jakimś dobrym programie do obróbki.

Jest taki fajny programik LoLReplay, w czasie gry można było włączać nagrywanie, zatrzymywać itd., niestety, po patchu z Ziggsem, nie współpracuje już z LoLem(ale mają to naprawić). A oprócz tego, to oczywiście Fraps, ale tak, jak koledzy wyżej, na słabym kompie będą straszne lagi.Możesz też nagrywać Xfire(o ile masz Xfire), tylko filmiki nagrane Xfirem strasznie dużo ważą, i trzeba je dobrze skompresować - ja nagrałem Xfirem ok. 3 minutowy filmik, a ważył on ok. 600 MB. Warto skompresować do .flv albo innego formatu w jakimś dobrym programie do obróbki.

Jakbyś frapsem nagrał 3 minutowy filmik to by ważył z 2.5 GB ...

Japierdole. Ludzie!nie zrozumieliscie mnie. k**wa nie! Nie mam komputera z lasu! Wcale mi ch*je nie lagguje. Jak nagrywam to jest wszystko ok. W ogóle nie mam lagów ani nic. Tylko jak chcę zobaczyć to co nagrałem to jest czarny ekran. Widze, ze na tym forum chyba sie nic nie dowiem. ch*j wam w cyce.

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree
Japierdole. Ludzie!nie zrozumieliscie mnie. k**wa nie! Nie mam komputera z lasu! Wcale mi ch*je nie lagguje. Jak nagrywam to jest wszystko ok. W ogóle nie mam lagów ani nic. Tylko jak chcę zobaczyć to co nagrałem to jest czarny ekran. Widze, ze na tym forum chyba sie nic nie dowiem. ch*j wam w cyce.

Kid.

Po pierwsze primo, oczekujesz od nas pomocy. Polecamy ci różne programy, wymieniamy ich możliwości. A ty nas obrażasz. ochłoń dziecko, ty chyba masz jakąś nerwicę, że jak ktoś pomaga ci, to ty tak reagujesz. zastanów się najpierw nad sobą, potem wróć na forum.

Po pierwsze primo, oczekujesz od nas pomocy. Polecamy ci różne programy, wymieniamy ich możliwości. A ty nas obrażasz. ochłoń dziecko, ty chyba masz jakąś nerwicę, że jak ktoś pomaga ci, to ty tak reagujesz. zastanów się najpierw nad sobą, potem wróć na forum.

ale mi pomagacie... Zamknijcie juz ten temat,bo zal w dupe ściska.

Co za dzieciak... Wiem o co chodzi z tym czarnym ekranem ;d

Co za dzieciak... Wiem o co chodzi z tym czarnym ekranem ;d

jak wiesz to moze bys powiedzial?

jak wiesz to moze bys powiedzial?

Musisz........ Iść się wykąpać.

Myślę, że zachowam to dla siebie... Naucz się kultury, a dopiero potem proś kogoś o pomoc :)

PS. Przejrzyj dokładniej wszystkie opcje

Nie nerwica ale adhd.

Myślę, że zachowam to dla siebie... Naucz się kultury, a dopiero potem proś kogoś o pomoc PS. Przejrzyj dokładniej wszystkie opcje

Dokładnie :P

Co do nagrywania lolreplay/fraps + virtual dub. przy slabszym kompie na lepszych fraps+virtual dub. no i troche miejsca na dysku :) all nagrane frapsme pzerobic virtual dubem by z 3-4gb zajmowalo 100-200mb

Fraps do tego jest najlepszy. Czarno ci się robi bo tym czego przedtem używałeś możesz co najwyżej nakręcić gameplaya z pasjansa, przy sprzyjających warunkach pogodowych ewentualne tetrisa, a tak poza tym to idź się przewietrzyć i nie używaj więcej wulgaryzmów.

Temat zamknięty na prośbę autora. Koniec spamu.

Wiam. Mam taki problem. Ostatnio pomyślałem sobię, że fajnie tak robić lets pleje z LoLa i sam chciałem coś nagrać, ale gdy włączam LoLa i jest włączone nagrywanie to później gdy oglądam to co się nagrało to jest czarny ekran, albo nagrywa się sam pulpit tak jakby LoL nie był włączony a grałem. Pomóżcie! Nagrywam na Windows 7 64 bit. Nagrywałem już HyperCamem i Camtasia Studio i CamStudio, ale zawsze to samo!!!! BŁAGAM POMÓŻCIE!