Nagrywanie filmików z Lola

Najlepiej nagraj LoL Recorderem a potem obrob w Sony Vegas

Poszukaj jakiegos programu do nagrywania glosu milo jest slyszec dobry komentarz podczas ogladania filmikow:)

No właśnie dobrze że mi Falc00n przypomniał ja także jako alternatywe dla frapsa polecam dxtory choć i tak Action! jest najlepszy ;)

Chciałbym coś nagrać z Lola,jako że konkurencja jest spora to prosiłbym o kilka porad.1.Jaki jest prosty w obsłudze program o montażu i nagrywania?2.O czym można gadać?3.Jaka nazwa serii?Poza ,,Podróż do Złota'' nic ie mogę wymyślić.W sumie tyle na razie mam wątpliwości.Jak mnie coś najdzie jeszcze to dopiszę.Planuję grać rankedy,czasem sam,czasem z kimś.Jak się uda to nawet 5vs5 z teamem utworzonym na tej stronie.Celem jest złote elo.Startujmy z IV brązu i spróbuje wyccarować ludzi za pomocą supportów.

Jako lekko doświadczony gracz , gdyż gram od bety już polecę ci jedno , zamiast się bawić w streamy nauczę się pierw grać dobij do platyny / diamentu , miej wszystkie postacię i runy + 10 stron z runkami , następnie pobierz XSplit , zapłać jakiemuś dobremu grafikowi aby ci zrobił tło / emblemat do streama + youtube.com .

Musisz mieć mocny sprzęt aby streamować , później zachęcasz ludzi konkursami oczywiście wszystko po angielsku mówisz , czyli ten język perfect musisz znać . Polecam ci granie w anglojęzyczne MMO + dobrą gildię ogulno światową aby podszlifować język .

Później to już tylko z górki , nawet nie zauważysz o ile umiesz zachęcić ludzi do oglądania , jak przekroczysz 20k+ oglądalności dziennie .

Up- Nie trzeba tej platyny jak się ma na siebie pomysł. Patrz Siv HD. Zaczynał z filmikami a teraz ma całkiem dobrze prosperujący stream. Elo? Silver :)

@x2 Up (bo cytować nie mogę, wyskakuje error)

Nie trzeba startować nagrywania z od razu nie wiadomo jaką wielką rangą. W sumie większość tak już robi. Takie startowanie "od zera", na moje to bardziej chwytliwy pomysł, bo "przeżywasz" zdobywanie tego całego doświadczenia wraz z widzami.

A po drugie nie zauważyłem, żeby on chciał streamować, ale to taka już moja głośna uwaga.

(...)ogulno (...) aby podszlifować język .
sweet

Chciałbym coś nagrać z Lola,jako że konkurencja jest spora to prosiłbym o kilka porad.

1.Jaki jest prosty w obsłudze program o montażu i nagrywania?

2.O czym można gadać?

3.Jaka nazwa serii?Poza ,,Podróż do Złota'' nic ie mogę wymyślić.

W sumie tyle na razie mam wątpliwości.Jak mnie coś najdzie jeszcze to dopiszę.Planuję grać rankedy,czasem sam,czasem z kimś.Jak się uda to nawet 5vs5 z teamem utworzonym na tej stronie.Celem jest złote elo.Startujmy z IV brązu i spróbuje wyccarować ludzi za pomocą supportów.