Najbardziej oczekiwana gra?

Witam postanowiłem zrobić ankietę.W której wybierzemy najbardziej oczekiwana grę.

Każdy niech napisze kilka gier i uzasadni swój wybór.Ja najbardziej czekam na Mass effect 3

ponieważ ma tak interesującą fabule i tak ciekawe Universum ze nie sposób się oderwać, ważne premier dla mnie to tez Ac3 i Diablo 3.Premiera ma odbyć się w sierpniu ale tyle razy zmieniali datę premiery ze już nic z tego nie wiem

Ja czekam na GW 2 ;]

Diablo 3

Gothic 5

Risen 2

Dragon Age 3

GW 2

Wiedźmin 2 (dopisałem teraz bo zapomniałem)

Ja również czekam na GW2 oraz na Wieśka 2, bo jedynka była wspaniała a dwójka dobrze rokuje.

Do tego Twojego ME3 jeszcze dorzuce Deus Ex 3 i bedzie fantazja na calego ;)

A mmo juz mnie niczym nie zaskocza, sa produkowane z pod jednej sztancy, wszedzie to samo. Wiec nie czekam. No moze na warhammer 40k Dark Millenium. Ale jak znam zycie to z wielkiej pompy wyjdzie gowno w worku takie same jak inne mmo, a tylko w innym swiecie. Pozyjemy - zobaczymy.

Portal 2. Przyćmiewa wszystko, szczególnie jakieś polskie, podrzędne RPGi.

Witam postanowiłem zrobić ankietę.W której wybierzemy najbardziej oczekiwana grę.

Każdy niech napisze kilka gier i uzasadni swój wybór.Ja najbardziej czekam na Mass effect 3

ponieważ ma tak interesującą fabule i tak ciekawe Universum ze nie sposób się oderwać, ważne premier dla mnie to tez Ac3 i Diablo 3.Premiera ma odbyć się w sierpniu ale tyle razy zmieniali datę premiery ze już nic z tego nie wiem