Najbardziej rozbudowane Free MMO

W Sumie przemcio ma rację bo na każdy lv są różne armory dające różne bonusy, i trzeba wybrać ten który da nam najbardziej przydatny bonus... dalej - DYE dużo mieszają w bulidzie, i np. dwóch łuczników na tym samym lv i z tym samym EQ ale z różnymi DYE jest zupełnie różnych od siebie.

I to jest magia L2... crafting... odpowiedni armor daje naprawde dobre statsy. set IC powoduje ze naprawde ciezko jest zabic osobnika nawet jak sie ma bron A gade i 78 lvl. A same DYE... zalezy komu mozna je dawac. Bo nie wszystkim postacia sie oplaca je implementowac. Dla dystro czy glada nigdy nie dawalem zadnego dye bo zyskujac jeden BARDZO wazny stats trace inny WAZNY.

Perfect world jest bardzo rozbudowane . Jak by ktoś w to grał to mógłby mi może pomóc trochę w tym bo nie kumam tej gry

W WoW'ie ekwipunek też bardzo zmienia postać. Jedna osoba na SO, która jest Warlockiem a to jest postać do DPS'u ma 12k hp i może spokojnie robić za tankera :)

W WoW'ie ekwipunek też bardzo zmienia postać. Jedna osoba na SO, która jest Warlockiem a to jest postać do DPS'u ma 12k hp i może spokojnie robić za tankera

Spoooko moj ziom gra na globaku. Ma takie fajne daggery na swoim Rague ze prawie kazdy mag jest na jednego Ambusha. A palladyni padaja jak muchy po paru skillach :)

Wedlug mnie to mu online i guild wars

według mnie to Perfect World jest najbardziej rozbudowany (ale strasznie wolno się lvl nabija).

Wedlug mnie to mu online

Żart jakiś? Co tam jest "rozbudowanego"?

Żart jakiś? Co tam jest "rozbudowanego"?

W Mu masz 234 kombinacji buildów :P A nie jak to teraz modne w grach same sie staty rozdaja i buildow nie ma ;)

DYE dużo mieszają w bulidzie, i np. dwóch łuczników na tym samym lv i z tym samym EQ ale z różnymi DYE jest zupełnie różnych od siebie.

czyli rozbudowany crafting, a nie buildy... buildy = staty. Jak wogóle item może wpływać na build? Coś co w każdej chwili możesz podmienić? Build to coś stałego, trwałego, system rozwijania postaci -.- krakers dobrze mówi. Build to jedno, ekwipunek to drugie... Cały smaczek polega na tym żeby dostaosować odpowiedni set pod odpowiedni build...

234 to naprawdę porażająca suma. W WoW masz mniej więcej 61^2, czyli 3721 możliwości buildów (zakładając, że rozdajesz wszystkie punkty).

czyli rozbudowany crafting, a nie buildy...

DYE są właśnie po to by robić własne Bulidy, tzn. zmieniać trwale statystyki odejmując od jednego a dodając do drugiego... jak dla mnie gra w której samemu rozdajesz staty do Siły, Magii itd. mija się z celem, ja sobie walnę wszystko w uniki i siłę i jestem niepokonany...

Ta ale pokaz mi glada ktory niema dye'a do sily......... kazdy maxuje i tyle buildy w l2 nie istnieją

Najbardziej rozbudowaną grą mmorpg pod względem personalizacji postaci to raczej PW.

O WoW-ie nie trzeba wspominać, lecz nie jest to darmowa gra.

W ogóle chciałbym się przywitac :) To mój 1 post na forum.

Akurat płatne czy darmowe to w sprawie personalizacji zadne mmo (o ile nie żadna gra wogole) nie może sie z PW równać (btw housing z PW tez jest jakby naj)

Broda, zgadzam się z Tobą, PW nic nie przebije. Grałem w oby dwie gry.I WoW i PW. Jeśli chodzi o personalizacje to lepszy jest PW. A ogólnie na gameplay i długie godziny przed kompem to chyba Lineage II:D

Czemu nie? Tibia też ma swoje buildy gdybyś napisał o metinie to rozumiem. Jeśli chodzi o personalizacje postaci to nie trudno się domyśleć - World of Warcraft. Jest w czym wybierać. Ale to niestety nie jest gra darmowa.

World of Waraft może byś grą darmową, można za darmo ściągnąć i grać na priv. sercach. Jak by ktoś chciął link gdzie można łatwo i szybko ściągnąć WoWa niech pisze na pw. :mrgreen:

World of Waraft może byś grą darmową, można za darmo ściągnąć i grać na priv. sercach. Jak by ktoś chciął link gdzie można łatwo i szybko ściągnąć WoWa niech pisze na pw. :mrgreen:

Chłopie ty piszesz ma Mozilli Czy Na Explorerze? Bo robisz literówki że głowa mała na przykład "Priv.sercach" nie przypadkiem serwerach?

No i co? Poczułeś się kimś ważnym że zauważyłeś u kogoś 1 literówkę?

//Lepiej go słuchaj - radzę przeczytać 5.2. punkt regulaminu - Mr. Hania

Bez jaj to temat o ortach czy o wow-ie ? a co do darmowego wowa to mozna go sciągnąć z byle storny z google ale czy on jest darmowy? Tak samo jak kazda inna gra do kupienia.

Bez jaj to temat o ortach czy o wow-ie ?

Ani o jednym, ani o drugim. To jest temat o najbardziej rozbudowanym MMO (NIE WoWie).

Bez jaj to temat o ortach czy o wow-ie ? a co do darmowego wowa to mozna go sciągnąć z byle storny z google ale czy on jest darmowy? Tak samo jak kazda inna gra do kupienia.

Każda gra po trzech miesiącach po premierze może być darmowa :-P Czyja to zasługa?