Najbardziej zaludniony server PVP

Hej.
Mam takie pytanko. Który z serverów PVP jest najbardziej zaludniony i gra na nim spora liczba Polaków?
Zrobiłem postać na silvermoonie, ale to że nie moge się bić z innymi podczas levelowania troche mnie irytuje

Tak że myślę nad zmianą servera na jakiś PVP. Wiem że na burning legionie jest spora liczba Polskich graczy, jednak jest to dosyć stary server i nie wiem jak tam z populacją

prosze http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu/lang.en

https://realmpop.com/eu.html

Sekunda szukania, spis serwerów.

Osobiście polecam Defias Brotherhood ze względu na wyrównaną ilość Hordy/Ally. Dla world pvp to na pewno jest pozytywne :)

Tylko świeżak i tak nie ma się po co bić podczas levelowania. Będzie schodził na 1-2 hity od smurfów na heirloomach. Wyleveluj sobie postać, poczekaj na Legion i w kanałach Dalaranu będziesz miał full open pvp.
Pssst. Też polecam Defiasa jeśli zależy ci na dobry ratio A:H.

Outland - ostatnio kolega expił tam postać i narzekał że go strasznie biją. Tylko tyle że to jest server pure Alliance.

Tera i tak Blizz zwiększył pullę. Ja gram na BLu i bardzo często widzę teraz osoby z TarrenMill. Więc myślę, że to jaki serwer PvP wybierzesz dużo nie robi. Jednak jeśli chcesz, żeby to była naprawdę duża populacja to np. Outland po stronie Ally (Horda tam prawie nie istnieje).

dobra dzięki za odp

pewnie wybiore coś między defias brotherhood a outland

a jeszcze jedno- jeżeli server jest np. pure aliance to wejscie na bg jest uciążliwe i trzeba długo czekać, czy dobiera horde z innych serverów?

i czy tak samo jest z dungeonami

PvP jest cross realmowe. Jak wrzucasz siebie do kolejki to dobiera osoby ze wszystkich serwerów.

Jeśli myślisz też o grze PVE to oba realmy odpadają jest tam bardzo niski poziom PVE a jeśli tylko o PVP to tylko i wyłącznie Outland. Ja od siebie polecam BL jeśli lubisz grać z rodakami poza trollami na trade chacie nie jest źle i PVE jest na dobrym poziomie ale tylko po stronie Hordy. a co do PVP to Blaumro dobrze napisał od kąd cap serverów sie zwiekszył 4 krotnie to na każdym realmie będzie Open PVP ale to nie o nie chodzi w WoWie.

Tylko świeżak i tak nie ma się po co bić podczas levelowania. Będzie schodził na 1-2 hity od smurfów na heirloomach. Wyleveluj sobie postać, poczekaj na Legion i w kanałach Dalaranu będziesz miał full open pvp.
Pssst. Też polecam Defiasa jeśli zależy ci na dobry ratio A:H.

W Legionie nie tylko w kanałach Dalaranu będzie PVP ale też zapewne na całym Broken Isles w walce o World Questy

Rozumiem, dzięki za info

a jeszcze jedno, gra ktoś może na Defias Brotherhood lub Outland i mogłby rafnąć?

na Defiasa raczej nie będzie problemu kogoś znaleźć weź sobie ogarnij stronę wowcenter tam większość rodaków grających w wowa przebywa ja mogę pomóc tylko i wyłącznie na Bl-u

Outland - ostatnio kolega expił tam postać i narzekał że go strasznie biją. Tylko tyle że to jest server pure Alliance.

To grał na serverze full Ally w Hordzie ?:> rozważnie ;D

To grał na serverze full Ally w Hordzie ?:> rozważnie ;D

Właśnie grał jako aliant, ale cross-realm robi swoje z balansem A:H

Outland. Alliance. A zeby uzasadnic serwer ten jest domem dla najlepszego warriora eu. mowa tu o legendarnym Pilav. Nieogarnietych zapraszam na jego kanal YT.

No i ogolnie wedlug mnie serwer ten jest najbardziej aktywny pod wzgledem PVP.

Hej.
Mam takie pytanko. Który z serverów PVP jest najbardziej zaludniony i gra na nim spora liczba Polaków?
Zrobiłem postać na silvermoonie, ale to że nie moge się bić z innymi podczas levelowania troche mnie irytuje

Tak że myślę nad zmianą servera na jakiś PVP. Wiem że na burning legionie jest spora liczba Polskich graczy, jednak jest to dosyć stary server i nie wiem jak tam z populacją