No właśnie, jaka jest wasza najdłuższa gra?Nieważne czy to Twisted treeline czy Summoners Rift.Ważne, żeby gra była długa. Przed chwilą skończyłem Treeline screen poniżej:
Czas: 1:55:51
No właśnie, jaka jest wasza najdłuższa gra?Nieważne czy to Twisted treeline czy Summoners Rift.Ważne, żeby gra była długa. Przed chwilą skończyłem Treeline screen poniżej:
Czas: 1:55:51
Ładnie wam poszło, wygraliście dzięki temu że Singed was feedował ale i tak ładnie, mój rekord to 1h i pare minut
Na początku gry znobiliśmy i nafeedowaliśmy nocturna do tego stopnia, że miał 15-2-3.W 20 minucie mieliśmy tylko turret przy nexusie, a oni wszystkie...Zaczęliśmy się bronić.I tak broniliśmy się przez godzinę, aż rozwaliliśmy pierszy turret... o.O
Niemam niestety screena ale z tego co pamiętam to mój rekord wynosi około 1h 21 minut na 5v5.
MaminfoOdBoga to ty? Grałem kiedyś z tobą, dziwiłem się, kto ma taki bekowy nick sry za offtop.
powiem tak, żeby gra trwała powyżej 1h to znaczy że gracze są noobami
Zazwyczaj jak gram z nobami to gra kończy się wraz z wybicie 20 minuty i kilku sekund.
Moj rekord to godzina i 16 minut
Mój rekord to 1h20min nie mam screna
Mój to było koło 80 minut. Szkoda, że długie gry są tak rzadko. Nieczęsto udaje się zebrać w pełni eq i pobiegać z nim
Prawie 2h na 3v3, jezu, nie wytrzymałbym, moj rekord 5v5 to jakieś 2 godzinki;o
To zależy jak kto gra... U was się trafiło, że koleś jest totalnym debilem, bo zamiast warmogów zrobiłby dwie sztuki rod of ages
Moja najdłuższa gra to trochę nieco ponad godzinę na 5v5. Wszystko zależy jak drużyny skupiają się na turretach oraz jak działają w trakcie teamfightu.
Moja 1 h 28 min potem surrender dali
Ponad 2 godziny, staliśmy pod swoim nexusem bez wież, a przeciwna drużyna raszowała nas z 10 razy i nie mogli nas rozwalić postanowiliśmy ich zaatakować i tak się niefortunnie złożyło, że koleś który bronił bazę nie zdołał jej obronić przez tfem i panthem
taa xin z ie na samym koncu frozen jako pierwszy i jeszcze flash.I ty sie dziwisz ze tak dlugo gra trwala?? Nie osmieszaj sie przy okazji widze ze myslisz z kolegami w tej grze bo team to akurat na 3vs3 sie za***iscie nadaje ale chyba w regionie gdzie graja same polskie trolle
Co do tematu to w maxie 70 min gra
W Lolu jest możliwość przestawiania itemów w grze , może ustawił sobie tak bo mu sie podoba ?
HEhe dzisiaj gralem 1h runde i powiem szczerze ,ze nie cierpie dlugich rund ;P wole szybkie i skuteczne ;D bo szybciej IP sie zarabia (mam 30lvl :]) I winy zalicza ;D
Moja najdłuższa gra to 1:30h w rozgrywce 3vs3
To wy chyba byliście AFK i moby spuszowały was. 2h to jest poprostu nie realne jak dla mnie.
@VampirLord Coś mi się nie chce wierzyć, a co do tematu, to moja najdłuższa gra w Twisted Treeline to 74 minuty z groszami, a w Summoners Rift coś około 85 minut.