Najdłuższa gra

No właśnie, jaka jest wasza najdłuższa gra?Nieważne czy to Twisted treeline czy Summoners Rift.Ważne, żeby gra była długa. Przed chwilą skończyłem Treeline screen poniżej:

beztytuutad.png

Czas: 1:55:51

Ładnie wam poszło, wygraliście dzięki temu że Singed was feedował :P ale i tak ładnie, mój rekord to 1h i pare minut :)

Na początku gry znobiliśmy i nafeedowaliśmy nocturna do tego stopnia, że miał 15-2-3.W 20 minucie mieliśmy tylko turret przy nexusie, a oni wszystkie...Zaczęliśmy się bronić.I tak broniliśmy się przez godzinę, aż rozwaliliśmy pierszy turret... o.O

Niemam niestety screena ale z tego co pamiętam to mój rekord wynosi około 1h 21 minut na 5v5.

MaminfoOdBoga to ty? Grałem kiedyś z tobą, dziwiłem się, kto ma taki bekowy nick :) sry za offtop.

powiem tak, żeby gra trwała powyżej 1h to znaczy że gracze są noobami ;)

Zazwyczaj jak gram z nobami to gra kończy się wraz z wybicie 20 minuty i kilku sekund.

Moj rekord to godzina i 16 minut :P

Mój rekord to 1h20min nie mam screna :(

Mój to było koło 80 minut. Szkoda, że długie gry są tak rzadko. Nieczęsto udaje się zebrać w pełni eq i pobiegać z nim :D

Prawie 2h na 3v3, jezu, nie wytrzymałbym, moj rekord 5v5 to jakieś 2 godzinki;o

To zależy jak kto gra... U was się trafiło, że koleś jest totalnym debilem, bo zamiast warmogów zrobiłby dwie sztuki rod of ages :)

Moja najdłuższa gra to trochę nieco ponad godzinę na 5v5. Wszystko zależy jak drużyny skupiają się na turretach oraz jak działają w trakcie teamfightu.

Moja 1 h 28 min potem surrender dali :D

Ponad 2 godziny, staliśmy pod swoim nexusem bez wież, a przeciwna drużyna raszowała nas z 10 razy i nie mogli nas rozwalić :P postanowiliśmy ich zaatakować i tak się niefortunnie złożyło, że koleś który bronił bazę nie zdołał jej obronić przez tfem i panthem :P

taa xin z ie na samym koncu frozen jako pierwszy i jeszcze flash.I ty sie dziwisz ze tak dlugo gra trwala?? Nie osmieszaj sie przy okazji widze ze myslisz z kolegami w tej grze bo team to akurat na 3vs3 sie za***iscie nadaje ale chyba w regionie gdzie graja same polskie trolle

Co do tematu to w maxie 70 min gra

W Lolu jest możliwość przestawiania itemów w grze , może ustawił sobie tak bo mu sie podoba ?

HEhe dzisiaj gralem 1h runde i powiem szczerze ,ze nie cierpie dlugich rund ;P wole szybkie i skuteczne ;D bo szybciej IP sie zarabia (mam 30lvl :]) I winy zalicza ;D

Moja najdłuższa gra to 1:30h w rozgrywce 3vs3

To wy chyba byliście AFK i moby spuszowały was. 2h to jest poprostu nie realne jak dla mnie.

@VampirLord Coś mi się nie chce wierzyć, a co do tematu, to moja najdłuższa gra w Twisted Treeline to 74 minuty z groszami, a w Summoners Rift coś około 85 minut.