Najelpszy FPS

Oto przedostatnia ankieta z serii "najlepszy...". Tym razem przyszła pora na FPS-y. (uwaga! Znam się średnio na FPS-ach, więc podaję tylko te najbardziej znane).

Głosujcie!

Battlefield

Jest to bardzo dobrze rozbudowana gra i dobrze oddaje czasu wojny . Wiem że większość zagłosują na Cala ale to błąd . Cal ma na celu oddaje czasów wojny i ma pozwolić wcielić się w żołnierza , lecz cal pokazuje nam oblicze kolsia który bierze broń w łapy i biegnie przez całą mapę na kozaka !! Co to ma być??

Batterfield Zibix świetnie go opisał więc ja nie mam co pisać ale jedna gra jest dziwna dlaczego jest Fry Cry/Crysis?

A gdzie jest najpopularniejszy z FPS, który nosi nazwę COUNTER STRIKE. Napisałeś, że nie znasz się na fpsach, ale żeby CS-a nie znać:). W takim razie głos oddam na Call of Duty, jeszcze nigdzie nie czułem takiego klimatu jak w COD. Pozdrawiam.

pomijając cs'a to ogólnie to gdzie się half-life podział?

A gdzie jest najpopularniejszy z FPS, który nosi nazwę COUNTER STRIKE. Napisałeś, że nie znasz się na fpsach, ale żeby CS-a nie znać. W takim razie głos oddam na Call of Duty, jeszcze nigdzie nie czułem takiego klimatu jak w COD. Pozdrawiam.

Staram się nie rzygać... dobra, swoją drogą CS nie jest FPS-em singlowym. A to jest chyba ankieta o FPS-ach singlowych.

Hmm nie wiem do końca, ale jeśli jest to serwis o grach ONLINE to z góry założyłem, że chodzi o MultiPlayer. Jednak moje zdanie nie zmienią się nawet w stosunku do Singla. Pozdrawiam.

znowu brakuje paru dobrych gier...ja chyba najlepiej bawilem sie przy bioshock'u

Bioshack to nie jest czysty FPS, tylko FPS/RPG

no i? taki UT jest fps online, tez inna kategoria.

BattlefieldJest to bardzo dobrze rozbudowana gra i dobrze oddaje czasu wojny . Wiem że większość zagłosują na Cala ale to błąd . Cal ma na celu oddaje czasów wojny i ma pozwolić wcielić się w żołnierza , lecz cal pokazuje nam oblicze kolsia który bierze broń w łapy i biegnie przez całą mapę na kozaka !! Co to ma być??

Faktycznie Call to blad.... Ale gadanie ze BF jest realna strzelana napawa mnie wielkim smiechem ze az wybekalem cole z komunii. Jedynyy realny symulator wojny w ktory gralem i swietnie oddaje realia zolnierza. Jak i taktyki pola bitwy jest Operation Flashpoint i Armed Assault... ktorych tu nie ma wiec nie glosuje.

Batterfield Zibix świetnie go opisał więc ja nie mam co pisać ale jedna gra jest dziwna dlaczego jest Fry Cry/Crysis?

Dobre pytanie.... Moze dla tego ze nad tymi 2 grami pracowali ludzie z CryTek

UT 04 za szybką grę i rozbudowany ekwipunek.

Głos na CoD, raczej ze względu na 4 część z serii która mnie powaliła na kolana ;)

Głos na CoD, raczej ze względu na 4 część z serii która mnie powaliła na kolana

A mowiles ze masz slaaabego kompa... jak w to grales? :D.

Co do CoD4 to jak mowa o grze na MP to fakt CoD4 jest najlepszy z wszystkich czesci... a jak mowa o klimacie to CoD2 jest troche bardziej ogarniety niz CoD4.... ale tylko troche. Natomiast CoD5 to byla dla mnie komppletna poraszka... jedyne co ja ratuje to tryb Cooperative :)

Tak CoD5 był krótki, płytki i oklepany :P Poza grafiką i zmianą czasu akcji... nie zmieniło się nic... No ale dziwić się jak stworzyło to tak sławna studio Treyach (?)...

A mowiles ze masz slaaabego kompa... jak w to grales? .

Kupiłem oryginalne CoD 4 i kartę graficzną Radeona 9800 PRO (używka). Karta siadła po pół roku, na szczęście zdążyłem przejść :D A teraz piękne pudełeczko z płytką w środku leży zakurzone na półce :)

Oto przedostatnia ankieta z serii "najlepszy...". Tym razem przyszła pora na FPS-y. (uwaga! Znam się średnio na FPS-ach, więc podaję tylko te najbardziej znane).

Głosujcie!