Najgorsze MMORPG

Mi się nie podobają wszystkie MMORPG 3D z walką point n' click oprócz Runes of Magic,Cabala,Perfect World i Mabinogi i Voyage Century.

O tak, Lineage 2

Runes of Magic- do dzisiaj zbiera mi się na wymioty jak o tym pomyśle

Baunty Bay Online kiedyś był spoko gierka a teraz wprowadzają te wszystkie patche i oryginalnej gry robią jedno z kolejnych szajcownych mmo w których już od 1 lvl świecisz się jak psu jajca. Vindictus BO NIE DZIAŁA W EU :P a po za tym mógł bym wymieniać bez końca... prawie całą listę mmorgów z paroma wyjątkami.

Cronous Online, L2

Cabal Online, Kitsu Saga: żałuję każdej minuty grania w te gry

Co każdy się tak tego L2 uczepił nigdy nie grałem i chyba nie zagram jesli tylu osobom się nie podoba.Mnie bierze na wymioty gdy widzę Runes of magic i inne tego typu darmowe gnioty,metiny,tibie i inne cabale:) z płatnych age of conan okropna gra.

Co każdy się tak tego L2 uczepił nigdy nie grałem i chyba nie zagram jesli tylu osobom się nie podoba.

Za wysokie progi po prostu. Ludzie nie lubią gdy gry wymagają od nich zaangażowania czy inteligencji, wolą jak się ich prowadzi za rączkę.

Które MMO mi się nie podobają? Za długo by wymieniać, lepiej podam cechy:

Nudne

Bezsensowne questowniki

Nudne

Cukierkowa grafika

Nudne

Ograniczanie gracza

Nudne

Sztucznie płatne

Nudne

Aha, i jeszcze te nudne.

L2,Archlord, MapleStory Metin Tibia i wiele wiele wiecej :P

Metin 2, Tibia, Cabal, Dekaron, i jeszcze trochę tego jest xD

Wszystkie te Azjatyckie produkcje które klonują innych i siebie do o koła. Gówna które pakowane są jeszcze większą domieszką gówna, co się równa w mniemaniu wielu jeszcze lepszym Gównem i tak w kółko tylko brak Smrodu.

Nie wymieniam bo mnie zgnoją razem z tym Gównem.

Wszystkie gry od Gpotato i Gameforge, poza tym wszelkie MMO mangowe.

Wszystkie słitaśne badziewia typu flyff,lunia. No i pozakonkurencyjny gniot o nazwie Cronous. Następny w kolejce Xiah potem Rubies of Eventide(żyje to jescze?).

Na pewno Cronous, Lunia, Requiem, Runes of Magic, 12sky (1-2) i wiele wiele innych.

Rappelz. Po samym włączeniu gry pojawiły się u mnie odruchy wymiotne.

Runes of Magic, Shaiya, Lineage2, WoW i mnóstwo innych beznadziejnych gier (czyt. nie mój gust, nudnawa:) i Kozak proszę nie męcz mnie z L2 ^^

Runes of Magic, Shaiya, Lineage2, WoW i mnóstwo innych beznadziejnych gier (czyt. nie mój gust, nudnawa:) i Kozak proszę nie męcz mnie z L2 ^^

jeśli WOW RoM i L2 są 'nudnawe' to lepiej idź graj w grindowniki : )

Dzięki, ale jeżeli nie zauważyłeś to wypisałem również L2 gdzie jest sam grind, wiec w swoim poscie napisales bzdure :)

Dzięki, ale jeżeli nie zauważyłeś to wypisałem również L2 gdzie jest sam grind, wiec w swoim poscie napisales bzdure

właściwie to 1/3 mojego posta była 'bzdurą' tak czy siak L2 jest z klimatem gdzie większość grindówek się chowa pod tym względem, 2/3 posta są jak najbardziej poprawne. : )

właściwie to 1/3 mojego posta była 'bzdurą' tak czy siak L2 jest z klimatem gdzie większość grindówek się chowa pod tym względem, 2/3 posta są jak najbardziej poprawne. : )

Salek porządny mikołaj, przynosi nadzieję na lepsze jutro :)