Najgorsze MMORPG

Najgorsza gra?

Rappelz, Last Chaos, 4Story i wszystkie inne gowniane sredniaki i grindowniki. (Do L2 jestem nastawiony pozytywnie, wiec nie bijcie :P)

Nie pasuja mi tez slitasne gry pokroju flyffa itp.

Jak ktos napisal nawet tibia jest lepsza od tej kupy szajsu.

Mi sie te wszystkie sredniawe grindowniki, shaiye, last chaosy itp. zlewaja w jedna szara mase...

Zreszta WTF, ostatnio mi sie w Meridiana 59zachcialo grac, jak screena w cda zobaczylem to odrazu sobie przypomnialem jak w to moj wojek kiedys pykal xD

Metin2 ponieważ bo neo kid attack!!

Mi się bardzo nie spodobał Metin 2 i Last Chaos

Ja osobiście nie nawidze wszystkich gier z przesadzonym item shopem i rozgrywą nastawioną na bezustanny grind. Z darmowych mmo (których sprawdzalem już wiele) tylko kilka zatrzymało mnie na dłużej. Jeśli miałbym podać najgorszy tytuł, byłby to moim zdaniem Metin 2. W tej grze nie ma ani jednej rzeczy ,która choć troche mi się spodobała.

Prosiłem by nie wypisywac Metina2 i Tibia... Każdy wie jakie to gry sa, wysilmy się! Jest tyle beznadziejnych gier :D

Wiecie czego nie cierpię?

"Jeżeli jakimś cudem przegapiłeś te ostatnie 100 reklam Catacysmu które potrafiły wylatywać na całą stronę - masz tu jeszcze kilka."

Wszystkie za free oprócz Cabal Online i Battle of the Immortals

Z płatnych wszystkie prócz WoW i L2

Prosiłem by nie wypisywac Metina2 i Tibia... Każdy wie jakie to gry sa, wysilmy się! Jest tyle beznadziejnych gier

Dla mnie tibia to naprawdę wypasione mmo, tyle do roboty ah...nie ma czasu na nudę!

Huh, aż się dziwię, że nikt nie wymienił LOTRO. Przecież ta gra to jest kozia kupa zapakowana w ładny papierek i sprzedana fanom Władcy Pierścieni. Nie mam nic do samej fabuły, poprostu przyjemniej i z ładniejszymi efektami grało mi się w 8 bitową gierkę na jej podstawie :D 0 efektów, 1 atak przez całą grę (z małymi wyjątkami, ale te ataki i tak wyglądają tak samo).

Poza tym to RoM (grafikę robił chyba jakiś stały bywalec domu dla niesprawnych umysłowo) i wszystkie gry od GameForge i Nexonu (z najprzyjemniejszej gry potrafią zrobić udrękę, patrz NosTale i MS).

Allods online to kolejna świetna gra zniszczona przez chciwą firmę.

A z azjatyckich grindówek podoba mi się Iris online. Sam fakt, że jest tam endgame zapowiada brak grindu.

Dla mnie tibia to naprawdę wypasione mmo, tyle do roboty ah...nie ma czasu na nudę!

Ja też szanuje i lubię Tibię [PVP owned all]. Chcialem by tylko nie wypisywano ciągle tych tytułów.

Własnie też zapomiałem o RoM -> najbardziej zjechane animacje waliki ever -> łotrzyk ma chyba JEDNĄ amimację ataku, tylko inne swiatełka się pojawiaja.

Największy śmieć to według mnie Metin2 :( Mało skilli, słabo rozbudowane lokacje, pvp, a na deser neosy i ataki klonów.

Wszystkie z mangową/azjatycką grafiką. Wyjątki: Guild Wars Factions i Last Chaos. Mam do nich sentyment.

A Tibię, jako czystą grę, lubię.

No to tak...hehe :lol:

Heroes of Three Kingdoms

Cabal

Wow

loong

Martial Empires

Tibia

Aion

Lineage II

Flyff

LoL

Archlord

Metin2

Najgorsza gra w jaka mialem nieprzyjemnosc gry? Hmm zdecydowanie na miejscu nr 1 jest : Runes of Magic. Dlaczego? Wiem ze do niektorych nie przemawia argument "klon WoW" ale dla mnie osoby ktora poswiecila troche czasu... (i pieniedzy) grajac w WOWa a potem dostalem do reki ROMa... to tak jak by porownywac zwyklego kota dachowca do tygrysa.

Niechlubna pozycja nr 2 jest to : Air Rivals - za spier******e swietnego pomyslu,mialo byc dynamicznie,bez granic,wsaniala spolecznosc,trudnosc gry - a dostalismy takie sobie mapki z krytycznie niskim online, i katastrofalnie latwym pvp.

Pozycja najgorszych gier wdl mnie nr 3 jest : LOTR Online (taaa juz sobie wyobrazam co w tej chwili o mnie myslicie) - mi poprostu ta gra nie pasuje, i jako czlowiekowi ktory 1/5 zycia zostawil przed kompem, i jako fana serii Tolkiena. Niby jest tam wszystko ok... Ale po Wladcy Pierscieni oczekiwalem duzo,duzo wiecej...

Jeżeli chodzi o darmowe mmorpg'i to dla mnie wszystkie (cabale, metiny, l2, metrial herosy, 9dragony, 3kindoms, ragnaroki, flyffy i inne pluszowe gry, MU, SRO, SRU, Mir'y, Dark edeny, conquery, allodsy, runes of magic i inne klony wowa n much more) z wyjątkiem może 10-15 tytułów są najgorsze.

howdare.jpg

A tak to 7Million i praktycznie wszystkie sieciówki na przeglądarki.

Najgorsza gra w jaka mialem nieprzyjemnosc gry? Hmm zdecydowanie na miejscu nr 1 jest : Runes of Magic. Dlaczego? Wiem ze do niektorych nie przemawia argument "klon WoW" ale dla mnie osoby ktora poswiecila troche czasu... (i pieniedzy) grajac w WOWa a potem dostalem do reki ROMa... to tak jak by porownywac zwyklego kota dachowca do tygrysa.

Ja bym tu raczej podstawił tchórzofretkę i martwego szczura.

Zastanawia mnie czemu ludzie bashują ciągle Tibię jako "najgorszą grę". Oprócz tego że stała się komercyjna, nie znajduję w niej większych minusów. Gdy grałem w Tibię bawiłem się wcale dobrze, ta gra miała swój klimat. Teraz atakowanie Tibii jest po prostu "cool"...

Ciśnięcie Tibii jest passe, teraz w modzie jest ciśnięcie WoW'a. ;]

Ja bym tu raczej podstawił tchórzofretkę i martwego szczura.Zastanawia mnie czemu ludzie bashują ciągle Tibię jako "najgorszą grę". Oprócz tego że stała się komercyjna, nie znajduję w niej większych minusów. Gdy grałem w Tibię bawiłem się wcale dobrze, ta gra miała swój klimat. Teraz atakowanie Tibii jest po prostu "cool"...

'

Tibie mozna od razu odrzucic od razu jako gre za najgorsza grafike, ale za grywalnosc? Nigdy,przenigdy. Ta gra ma najlepszy grind, wlasciwie jedyny i niepowtarzalny,jesli ktos lubi grindowac to niech sie przyjzy jak to wyglada w Tibi.Questy? Tam nie ma questow ktore sie wykonuje masowo zeby dobic troche expa - tam questy sa prawdziwymi jak sama nazwa wskazuje ZADANIAMI za ktore otrzymujemy zazwyczaj cenna rzecz - nie ma nie oplacalnych questow. Pvp? Niby proste,banalne a jednak trudne i niekonwencjonalne a przedewszystkim bardzo wciaga! Hmm wiec dlaczego tak bardzo ludzie wysmiewaja Tibie? Hmmm moze za wspomniana juz wczesniej oldschoolowa grafike 2D ktora ma swoj urok? Hmm za spolecznosc tak zwanych "dzieci neostrady"? Fakt,faktem zdaza sie napotkac takich osobnikow ale gdzie ich nie ma? Kazda gra,forum,wirtualna spolecznosc ma swoich trolli i osoby utrudniajace gre. Hmm idac dalej za co mozemy nienawidzic Tibie to moze masa boterow? Owszem byl to problem ale powtarzam BYL w tej chwili jest wprowadzony najnowszy system ktory bardzo szybko lapie boterow i inne osoby grajace nieczysto tak ze zycze powodzenia. Co jeszcze moze draznic w Tibi? Trudnosc nabijania leveli,skilli? Tibia jest jak juz wspomnialem gra polegajaca na grindzie wiec wydaje sie ze nic prostszego, bierzesz dobre przedmioty i ruszasz na pare godzin na tak zwany exp... Ale zeby dojsc do naprawde dobrego poziomu trzeba grac niejednokrotnie kilka lat.Tak podsumowujac to wszystko chcialbym wspomniec jeszcze o supporcie ze strony tworcow gry, niech ktos mi pokaze 3 gry w ktorych pomoc udzielana jest natychmiastowo, co roku wprowadzane sa 2 update ( letni i zimowy) ktore bardzo urozmaicaja gre wprowadzajac ciagle nowe lokacje,bronie,potwory,mounty,czary i mase roznych rzeczy ktore urozmaicaja gre.

Tak Tibie postrzegam ja a spedzilem na niej troche czasu :)

U mnie do najgorszych momentów z życia zaliczę te, w których spotkałem się z :

Cabal- połączenie fantasy i techniki mnie mdli

Silkroad- taxi i taxi i taxi

Tak jak koledzy wyżej niecierpię również każdej gry, która została przetłumaczona na polski. Gry tracą klimat przez dzieci z Metina chcących czegoś nowego. Podexp, daj trochę kasy i tego typu rzeczy w grach polskojęzycznych doprowadzają mnie do szału.

4story i l2 fuuu :D