Najkrótsza gra

Witam.

Niedawno powstal temat "Najdluzsza gra". Ja postanowilem zalozyc temat o odwrotnej tematyce.

Nie wazne czy 5v5 czy 3v3.SS nie musi byc.

Moj to 16minut z sekundami (wtedy 2-3 typa wyszlo)

Mój 15 min też z sekundami :)

U mnie to było 3vs3 i 13 minut.

Dominion 7 minut z czymś , 3v3 10-11min 5v5 18 minut.

...temat totalnie bez sensu, krócej jak 20min się nie da, więc czy było ich 5 czy 1 i tak musicie swoje odczekać... poważnie głupota ludzka nie zna granic

...temat totalnie bez sensu, krócej jak 20min się nie da, więc czy było ich 5 czy 1 i tak musicie swoje odczekać... poważnie głupota ludzka nie zna granic

Dokładnie... głupota ludzka nie zna granic... a nie pomyślałeś może, że da się rozwalić nexusa szybciej niż 20 minut?

Jesli grasz przciwko team'owi "wazyw" da sie.

To nie była moja gra, ale w trybunale, gdy miałem jedną sprawę koleś w classicu miał "Sumaryczny czas gry: 11 minut"

Wczoraj graliśmy z kumplem we 2 normala 5v5 - nie zdążyli się poddać, 18minuta koniec gry :D

Ale czopy... Da sie wygrac krocej niz 20 minut przed. NP . jak wszyscy inni gracze wyjda ty zostaniesz, jak wyjdzie przeciwna druzyna. I jest loss forgiven.. Przeciez nie trzeba po 20 minutach..Np na twisted treeline jest mniej jak i rowniez na dominionie;)

6 min , 4 osoby z teamu wyszly lub ich wywaliło , ostattni sobie darował walkę... gg ;D

My zrobiliśmy fajny myk, wbiliśmy w 5 na arranged, jeden typ nie doszedł do nas na skype, zrobiliśmy sobie z niego jaja, wszyscy wyszliśmy, został sam, gra trwała około 10minut, moja najkrótsza gra to 14 minut, było 5v5, nie wiem jak to zrobiliśmy ^.^

Witam.

Niedawno powstal temat "Najdluzsza gra". Ja postanowilem zalozyc temat o odwrotnej tematyce.

Nie wazne czy 5v5 czy 3v3.SS nie musi byc.

Moj to 16minut z sekundami (wtedy 2-3 typa wyszlo)