Jak w temacie dla mnie najlepszą częścią z serii NFS jest Most Wanted !! Podobała mi się najbardziej, ta czarna lista, kamienie milowe itp.
A waszym zdaniem która jest najlepsza ??
Jak w temacie dla mnie najlepszą częścią z serii NFS jest Most Wanted !! Podobała mi się najbardziej, ta czarna lista, kamienie milowe itp.
NFS Underground 1, dlaczego ? Bo był pierwszy, który wprowadził tyle zmian i jest to JEDYNA samochodówka, która mnie choć odrobinę wciągnęła.
NFS Underground 2 - testowalem wszystkie ale ta jakos najbardziej mi przypadla do gustu .
Najlepszy jest MOST WANTED nic nie przebiję tej części a te NFS'owe g#wna co teraz wychodzą to nawet nie miały zaszczytu zostać przejechanym przez Most Wanted'a.
NFS Porshe, jest, i był najlepszy moim zdaniem ^^
Dlaczego w ankiecie nie ma starszych wersji NFS, ktore moim zdaniem byly lepsze niz te nowe?:F
Dlaczego w ankiecie nie ma starszych wersji NFS, ktore moim zdaniem byly lepsze niz te nowe?:F
Po prostu nie chciało mi się już ich dodawać, bo myślałem, że większość będzie z tych wybierać. A jak bym wszystkie podawał to trochę chyba było by za dużo.
Po prostu nie chciało mi się już ich dodawać, bo myślałem, że większość będzie z tych wybierać. A jak bym wszystkie podawał to trochę chyba było by za dużo.
tak podałeś tylko te "uber" według ciebie
NFS II good ; ), ale i tak LFS rulezz .
NFS Porshe, jest, i był najlepszy moim zdaniem ^^
j/w
a granie na lanie z kumplami o cholercia +++
Nie moglem odpalic nfs 2, bo mialem za slabeo kompa xd. Dopiero po kupieniu akceleratora graficznego dalem rade w to grac. Bylo super. Z kumplem zarwalismy przy tym wiele godzin:).
Porshe tez bylo (i jest?) bardzo dobre.
Jeśli mam wybierać NFS-y z tej sondy to oba Undergroundy, bo wydaje mi się, że najbardziej się do nich producenci przyłożyli, a reszta to takie "odgrzewane kotlety" z nową oprawą i paroma nowymi drobnostkami.
Ale jeśli mógłbym wybrać NFS-y z poza listy to faktycznie Porsche chyba najlepszy był, ale też lubię Hot Pursuit ze względu na to, że był pierwszym NFS-em, w którego grałem
No ja stawiam na Underground'a 2, nie wiem czemu ale mi się podobał najbardziej no i na 2 miejscu Most Wanted.