Najlepsza gra mmo na androida

Witam, jako zapaleniec mmo poszukuję gry mmo... na telefon :)

Przetestowałem już kilka gier na bazie plemion ( budujesz budynki, wojsko itp ) natomiast od dłuższego czasu mam ochotę zagrać w prawdziwego mmorpg na telefon.

Sciągnąłem więc coś o czym marzyłem w podstawówce, Tibię ME ( Panie adminie nie ma tej gry w zakładce mmo na komórkę na stronce! :)

Gra nawet fajna, ale mimo wszystko do 10lvl do którego doszedłem bardziej mi to przypominało mmorpg, z tym że bez mmo :D

Czy macie jakieś fajne, sprawdzone gierki mmo na komórkę ? Mam SGSII, więc uciągnąć powinien wszystko.

Pozdrawiam

Najlepsza chwilowo gra mmo na komórki to Order and Chaos, niestety trzeba płacić abonament. Z darmowych zobacz sobie Dark, Pocket lub Star Legends.

World of Midgard...trochę sztywno wygląda, ale jest potencjał ;). Sam mam ochotę stworzyć jakiś fajny non-target na androida, ale na razie rozgrzebuję openGL ES 3.0 i się go uczę, bo nie chcę używać gotowych silników, wolę napisać własny, tym bardziej, że silnik gry na andka, czy iphone jestem w stanie sam napisać ;)

Abonament do O&C z tego co pamiętam wynosi dolara za miesiąc, czyli tak jakby go wcale nie było... Nie wspominając, że pierwsze 3 miesiące grasz za darmo. Co nie zmienia faktu, ze jest to na ta chwilę najlepszy MMORPG na androida.

Witam, jako zapaleniec mmo poszukuję gry mmo... na telefon :)

Przetestowałem już kilka gier na bazie plemion ( budujesz budynki, wojsko itp ) natomiast od dłuższego czasu mam ochotę zagrać w prawdziwego mmorpg na telefon.

Sciągnąłem więc coś o czym marzyłem w podstawówce, Tibię ME ( Panie adminie nie ma tej gry w zakładce mmo na komórkę na stronce! :)

Gra nawet fajna, ale mimo wszystko do 10lvl do którego doszedłem bardziej mi to przypominało mmorpg, z tym że bez mmo :D

Czy macie jakieś fajne, sprawdzone gierki mmo na komórkę ? Mam SGSII, więc uciągnąć powinien wszystko.

Pozdrawiam