Najlepsza gra przyszłych lat

jeżeli nie tu miałem zrobić tą ankiete to przepraszam. A jeżeli jest już coś w tym stylu to ponawiam przeprosiny.

Zrobiłem tą ankiete tak z nudów, bezseność i takie tam sprawy.

ja nie zagłosowałem na żadną

dlaczego ?

myślę że core blaze pobije wszystko ;p ;)

Można i tak. ja tam narazie w nic nie gram. A zrobiłem tak jak pisałem z nudów tą ankiete

Guild Wars 2...

Niestety obawiam się że żadna z tych gier nadal nie przebije WoW'a.

Ja ci moge tyle powiedzieć z tego co słyszałem do rifta tak naprawde już sporo graczy przeszlo z wowa. a zobacz ile jeszcze gier ma wyjść i tak naprawde dobrych. Jak dla mnie wow ma swój styl i zasługuje na pierwsze miejsce ale nie zasługuje na najlepsza gre dla tego bo jeszcze takiej nikt nie stworzył by gra każdego zadowoliła

Ja ci moge tyle powiedzieć z tego co słyszałem do rifta tak naprawde już sporo graczy przeszlo z wowa. a zobacz ile jeszcze gier ma wyjść i tak naprawde dobrych. Jak dla mnie wow ma swój styl i zasługuje na pierwsze miejsce ale nie zasługuje na najlepsza gre dla tego bo jeszcze takiej nikt nie stworzył bo gra każdego zadowoliła

WoW to potęga komercyjna i dlatego w najbliższym czasie nic go nie przebije.

Może wielu przeszło do Rifta... ale ta ilośĆ nie może sie równaĆ z 11 milionami aktywnych graczy World of Warcraft.

WoW to potęga komercyjna i dlatego w najbliższym czasie nic go nie przebije.Może wielu przeszło do Rifta... ale ta ilośĆ nie może sie równaĆ z 11 milionami aktywnych graczy World of Warcraft.

Masz racje ale jeżeli do tych gier co w tej ankiecie podałem przejdzie chociaż po 1 milon choć jest naprawde możliwe że przejdzie więcej to wow upadnie lub nasza kochana firma blizzard będzie cały czas robiła dodatki by ją utrzymać

Masz racje ale jeżeli do tych gier co w tej ankiecie podałem przejdzie chociaż po 1 milon choć jest naprawde możliwe że przejdzie więcej to wow upadnie lub nasza kochana firma blizzard będzie cały czas robiła dodatki by ją utrzymać

Ok...

Blizzard będzie robił dodatki dopóki nie uzna że WoW stanie sie nieopłacalny.

Dodatki będą wprowadzały innowacje które utrzymają starych graczy i zwerbują nowych.

Nawet Jeżeli odeszła by 1/2 graczy to daje i tak całkiem niezły wynik.

Reasumując WoW będzie na topie jeszcze conajmniej kilka lat.

zgadzam się z Pyro

blizzard ładnie wypracowało sobie pozycję i tak szybko jej nie straci

swoją drogą gra nie ma zbyt wygórowanej grafiki dlatego też prawie każdy pecet potrafi ją "uciągnąć", może dlatego zawdzięcza swój sukces, ponieważ wow nie może pochwalić się czymkolwiek co jest unikatowe, wszystkie zastosowane systemy są oklepane i występują w większości gier

Może i tak ale blizzard to firma która ma renome przez gra która każdy człowiek zna prawie to diablo. to jest ponad czasowa gra nawet jak upadnie wow to w diablo i tak będą grać mój kolega starszy gra w diablo ten tytuł jakieś 10 lat i powiedzał mi kiedyś ta gra nigdy nie upadnie bo zawsze znajdzie sie człowiek w który w nią zagra. taka prawda

" która z tych gier zasługuje na miano najlepszej gry przyszłych lat? "

facepalm6%5B1%5D.gif

Nie da rady tego przewidzieć. Jak te gry wyjdą to będzie można oceniać.

raczej nie wiadomo kiedy te gry powstana. diablo 3 juz dawno miał być

Ja bym stawiał na Heroes of Might and Magic 6

Po Fantastycznym GW 1 napewno GW 2 nie będzie słabym tytułem dlatego że NCsoft chyba tego nie zepsuje :P

@PyroMan

Mam szczere nadzieje, że GW2 rozłoży WoW'a na łopatki. Interesuję się tą grą od pierwszej informacji jaką na temat niej dostałem. Sadzę, że słusznie zasługuje na miano najlepszej nadchodzącej gry jednak na razie nie możemy tego oceniać, ponieważ widzieliśmy tylko gameplaye.

GW2 bo bedzie b2p tak ??? buhahah :) tylko dlatego ludzie ciesza sie gw2 tak bo bedzie b2p + iS ;]

@Bladek

Zostawię Twoją wypowiedź bez komentarza bo brak mi słów jeżeli uważasz, że GW2 tylko dlatego najlepsze bo B2P. Poczytaj więcej o tej grze.

Gra, która podbiła moje serce to.... zaraz, zaraz TE GRY NAWET NIE WYSZŁY. Jak możemy je ocenić!?

No oki ale tak naprawde o każdej tej grze można sie dowiedzieć bardzo dużo. przeciesz najpierw nie kupujesz dajmy prepaida na 60 dni i testujesz każdą z tych gier by coś wiedzieć. Bo myśle że każda z tych gier ma coś w sobie że każdego by zatrzymała na długie godziny. to każdy ma swoje zdanie do tych gier i nie musi wyjść ta gra by wiedzał w którą zagrać.

Yyy, a gdzie Cabal 2? No, ale jak nie ma, to z ankiety zdecydowanie GW2. Chyba nie muszę komentować.