Najlepsza klasyka

A oto ostatnia część mojej serii ankiet- ankieta na najlepszą klasyczną grę. Zapraszam do głosowania!

Najlepiej się bawiłem przy Mario

Mario Forever!

Tylko mario...

Mario to juz legenda:)

Mario Rulzz ;)

Ale czemu nie ma gry o nazwie Contra :D ??

To był klasyk z Pegasus.. :D

Brakuje tu wielu tytułów, zarówno z Pegazusa jak Amigi itd. Ja osobiście przepadałem za Contra i Go Dizzy Go i Tank. Stare dobre czasy, nawet teraz gry nie sprawiają mi takiej frajdy jak wtedy.

Ja nadal posiadam działającego pegazusa i kartridże xd

@UP

pwnd :D

@Topic

Pac Man I Mario :D To jest moc ;-)

final fantasy, Contra, Zelda i Tanks.

mario, bo gram w to do dzis

//No i tu sie Ciebie zaczynam bać Oo - R3m4ke

Szkoda ze nie ma Hugo xD Trochę tych gier było .Moja mama zawsze w to grała .Wiec glosuje na Mario

nie wiem jak to sie dzieje, ale moja matka rowniez w to grala xD. a ja gram w mario na gameboy, gdy wychodze z domu i wiem, ze bede musial stac w jakiejs kolejce czy cos w tym stylu.

Mario - najlepsza klasyka, chociaż i Tetris mógłby kandydować do tego miana.

Wahałem się pomiędzy Mario o Boulder Dashem, ale ostatecznie oddałem głos na Mario, bo nie jestem pewien czy Boulder Dash nie jest wcale klonem innej gierki.

mariooooooooo to wiadome ^^

tetris jest do bani. Mario fajne. A pozostałych szczerze o nie kojarze. (Ja myślę, że Gothic to też swego rodzaju strategia. Al wiem, ż chodzi o co innego.) B)

Zdecydowanie mario ( po przejsciu na NESIE nie zadnym emu bez save to tylko ta gre moge polecic a propo to chetnie sie do takich gier wraca tylko niestety teraz na EMU bo wszystkie dzialajace pady mi dedly )

Mario rozpoczął moją przygodę z wszystkiego rodzaju grami, więc bez wątpienia ;)

Mario THE BEST!