Moim zdaniem tutaj najlepszą grą jest Need For Speed. Grałem w wile wersji tej gry i mi się bardzo podoba a zwłaszcza tuningowanie Colin też nie ejst najgorszy tylko mi się szybko nudził i to nie jest gra dla mnie bo to trzeba dużo ćwiczyć i jazdy ostrożnej o nie rozbicie samochodu. Więc NFS wymiata !
Najlepsza samochodówka
Moim zdaniem tutaj najlepszą grą jest Need For Speed. Grałem w wile wersji tej gry i mi się bardzo podoba a zwłaszcza tuningowanie Colin też nie ejst najgorszy tylko mi się szybko nudził i to nie jest gra dla mnie bo to trzeba dużo ćwiczyć i jazdy ostrożnej o nie rozbicie samochodu. Więc NFS wymiata !
NFS the best pierwsza część klawa druga też a Most Wanted to według mnie najlepsza :>
NFS Pro Street już mniej mi się podobał a w Undercover nie grałem
Dla mnie najlepsze samochodówki to tylko od Codemasters - seria Colin McRae, ToCA Race Driver czy teraz raczej Race Driver. Ale najlepsza z tych jak dla mnie to Race Driver GRID. Cenię ją głównie za fizykę jazdy i grafikę. A za rok wyprodukują F1 na PC wreszczie ;]
Nie wiem, czy wymieniłem wszystkie najbardziej znane samochodówki, ale się postarałem. Jeśli jakieś samochodówki nie ma w sondzie, to można napisać jej tytuł poniżej. Zapraszam do głosowania i dyskutowania! (jeśli będzie dużo głosów na jakąś samochodówkę, to dodam dodatkowe odpowiedzi do sondy)