Najlepsza samochodówka

Nie wiem, czy wymieniłem wszystkie najbardziej znane samochodówki, ale się postarałem. Jeśli jakieś samochodówki nie ma w sondzie, to można napisać jej tytuł poniżej. Zapraszam do głosowania i dyskutowania! (jeśli będzie dużo głosów na jakąś samochodówkę, to dodam dodatkowe odpowiedzi do sondy)

race driver grid ? ^^

W sumie z tych wymienionych tutaj to tylko TDU...

Seria Colina ale to tylko dla tego ze jest dosc realna... A ogolnie nie gram w Samochodowki:)

Seria Need For Speed nie ma gry lepszej od tej

Ja sam zagłosowałem na TDU- największą, najbardziej rozbudowaną samochodówkę świata.

Nie jestem fanem tego rodzaju gier, ale do gustu przypadla mi gra: race driver GRID. szybka, dynamiczna, i dobra dla nowicjuszy.

Grid jest niezły, ale szkoda, że nie ma w nim otwartego świata jak w MMO.

Richard Burns Rally chyba najlepsza sterowanie bardzo realistyczne ... Ale przecież wszystko zależy od gustu ...

Wg mnie najlepszy zdecydowanie najlepszy NFS. Lecz podobnie jak Spawn, z reguły nie gram w samochodówki.

phi widać że forum mmo

żadnego porządnego fana simracingu, wszyscy tylko marne zręcznościówki typu TOCA GRIDy czy inne NFSy :(

Jak chcecie dowiedzieć się co to simracing zagrajcie w rFactor - najbardziej realistyczna gra, lub GTR 1 lub 2

jedyne simy tutaj to Race (jak chodzi o Race WTCC game albo Race '07) i RBR

wiesz, my zwykli gracze (czytaj: nie jaram sie motoryzacja na tyle, zeby grac w symulatory), wolimy zrecznosciowe wyscigi, bo te maksymalnie realistyczne mamy...we wlasnych samochodach. czasem dobrze jest poszalec, ale w bardziej zrecznosciowy sposob. model jazdy w takim GRID, moze do realistycznych nie nalezy, ale za to jest bardzo dynamiczny, prosty do nauczenia itp. sprawia to, ze kazdy wyscig to maksymalne emocje i walka do ostatniego metra. ile razy, to wygrywalem (badz przegrywalem, ale ciii), na ostatnim zakrecie? wystepuja w tej grze, takie motywy jak w filmach, gdzie widac juz mete, a ty masz obok samochod rywala. przyznam szczerze, ze przy pierwszej sesji z GRID'em, spocilem sie jak swinia. doslownie, pot sie ze mnie lal. a symulatory? wiecej problemow, niz samej gry...ale kazdy ma inny gust;p. w zasadzie rozumiem tych wielkich fanow motoryzacji. znaja sie na rzeczy i chca sie sprawdzic w "prawdziwych" grach. jednak nazywanie reszty " marnymi" to juz lekka przesada:P

Nie kreca mnie wirtualne samochodowki... no bez jaj :D za to kreci mnie Lincoln Continental z 61' :) ojjj on mnie bardzo kreci :)

Według mnie Colin , ponieważ bardzo dobrze oddaje realia rajdów

Need For Speed - jedyna seria samochodówek, która przypadła mi do gustu. Ah te nielegalne wyścigi :D

NFS, ale tylko do Most Wanted. Reszta to kaszanka ;d

Popieram NFS, szczególnie mi najbardziej do gustu przypadła pierwsza część Underground.

Tylko TDU. A tak ogolnie to NFS sie skonczyl jak dla mnie na Underground 2 ;]

Najlepsze jest NFS Most Wanted. Nic jego nie pobije. Sam sądze że Undercover do wielkie nieorozumienie. Zachęcają tylko fajnymi samochodami i nic więcej. Cieniasowate

1x(głos na) NFSMostWanted B):lol:

Most Wanded jest dobre, tylko zauważyłem niepokojącą tendencję- wszystkie kontynuacje wielkich gier z tego roku okazują się wielkimi klapami. A to najnowszy NFS, a dodatek do Gothic 3.

A z MW najbardziej pamiętam te pościgi z policją- chyba w żadnej grze nie ma lepszych.

Najlepsza jest tibia , włączasz choćby atarii a to samo chodzi czyli samo-chodówka:D