Siema. J.W.Dodatkowo piszemy dlaczego. Ja zacznę:
Ninja Dagger - Dobry do expa, jak i do pvp. Trochę cięższy do rozwalania metków solo, ale i tak jest PRO z Konchi lub KS.
Ninja Dagger - Dobry do expa, jak i do pvp. Trochę cięższy do rozwalania metków solo, ale i tak jest PRO z Konchi lub KS.
Sory, ale nie ma postaci o nazwie Szaman Healther. Jest Szaman Healer.
Ja polecam Surę WP/ Woja Body.
Sura najlepszy do expa a w pvp średnio (ale walnie rozpro i może zrobić krzywdę). Na bossy i metki także najlepszy.
Natomiast bodziak jak każdy wie w każdym dobry po trochu, w expie dobry, w pvp także, metki i bossy już nie wspomnę.
Jak ktoś ma zamiar grać to polecam bodziaka lub wp jak się woj znudził ;p
Ahhh Metin 2. Aż mi się łezka w oku pojawiła, jak sobie przypomniałem siedzenie w kumplami w bibliotece szkolnej w gimnazjum na kompach, i expienie w party No ale dobra, jaka najlepsza profka? Wtedy kiedy grałem to wymiatał Woj Mental. Strong Body (czy jak to tam) kilka lat temu dodawało armora w procentach (tzn. jak pisało, że zwiększa armor o 70, to zwiekszał o 70%, a nie o 70), potem już dodawało normalnie. Przerzuciłem się na Woja Body. Świetny w szybkim levelowaniu, w PvP też dobry, stawiał na szybkośc, czyli szarża, i nawalamy wszystkim co sie da. Niestety, miał nieco mały magic resistance co sprawiało, że tez szybko mógł paść na PvP, więc podstawą było stunowanie, i walenie combo
Jak dla mnie BM.
Z duszkiem, sferką i innymi duperelami w PVP miażdży, a z ochronką, ognistym i po części sferką w expie też jest dobrze ;].