Najlepsza zabawa z non targetem?

Mógłby ktoś powiedzieć ,jaka klasa daje najwięcej zabawy z non targetem? Pytałem się kilku osób i odpowiadały różnie , że tak naprawdę ranged dpsy są bardziej emocjonujący ,a inni ,że z meele dpsami jest prawdziwa frajda.

Mógłby ktoś powiedzieć?

ja gram Warriorem i zabawa z non targetem jest taka że trzeba mieć skilla do celowania :D bo tak szybko bije że nie idzie wycelować,

ja od siebie polecam Warriora. :)

A ja powiem ze dosyc przyjemnie sie gra slayerem, prawie jak w dmc :D

Wszystko zależy od gustu. Niektórzy wolą stać w miejscu, zbierać dmg na siebie i tłuc mieczem, inni wolą dodatkowo w walce trochę pobiegać. To zależy od danej osoby i jej stylu gry. Powinieneś przemyśleć czym lubisz grać a frajda będzie zdecydowanie lepsza niż pytać sie nas gdzie każdy z nas ma trochę inny styl i pogląd na gry. Jeśli lubisz dystansowe to Mag ale jeśli lubisz dodatkowo leczyć to czemu by nie wybrać Mistica, który posiada sumki. Taki sam problem jest przy wyborze Mele gdzie każda postac walczy inaczej. Musisz najpierw poznać klasy, którymi zazwyczaj grasz w mmo i z nich wybrać to co odpowiada Tobie najbardziej. Ja mogę jedynie zasugerować sorca ale co to da jeśli Ty nie lubisz biegać ?

Każda. Graj postacią która lubisz ;)

Najfajniej jeżeli chodzi o non target MOIM zdaniem gra się łucznikiem najbardziej dynamicznie.

Sorcek xD fajnie się gra nim.

Lancer! Chorda mobów na tobie... i dalej powodzenia :D Jeszcze nie padłem w ten sposób, ale dość fajnie się sieka do 4-5 mobów grupowych, gdzie każdy ma jeszcze swoich minionów z 10 :P

Na prieście robi się dokładnie tak samo :>

Mój ranking klas którymi gra się ciekawie i przyjemnie jest następujący.Na pierwszym miejscu Slayer,wchodzisz w grupke mobów i robisz totalną rozwałke,ogólnie kozak.Na drugim miejscu Sorcerer,klimatowy,ma ogień w rękach,fajne i skuteczne AoE,wygodny w expieniu.Na trzecim miejscu łucznik,po prostu szybki ,dynamiczny bandzior, dobry na jeden target.

Świetnie bawię się sorcererem, ale stopniowo się ,,wypalam''. Kolejne poziomy umiejętności w żadnym stopniu nie zmieniają ich wyglądu, co w dużym stopniu czyni rozgrywkę nużącą. Sytuację ratują fenomenalne bosy i dynamiczna walka. ;/ Straszne pójście na łatwiznę. ( sry za małą dygresyjkę )

No fenomenalnie wręcz gra sie Priestem ;),

Ja nadal polecę Warriora który jest jak rogue , po robieniu uników odblokowuje mu się AoE i może solować bossy ^^

a ja ze swojej polecę rangera, naprawdę fajnie się gra tą klasą, jest dynamiczna a i przy celowaniu nie raz można się zdziwić miss'ami ;)

Na non targecie polecam grać postacią range'ową, wymagającą dobrego survivalu. Wtedy najbardziej odczuwasz te dynamikę.

Mógłby ktoś powiedzieć ,jaka klasa daje najwięcej zabawy z non targetem? Pytałem się kilku osób i odpowiadały różnie , że tak naprawdę ranged dpsy są bardziej emocjonujący ,a inni ,że z meele dpsami jest prawdziwa frajda.

Mógłby ktoś powiedzieć?