Najlepsze eventy świąteczne

Gdzie waszym zdaniem w tym roku odbędą się lub już się odbywają najlepsze eventy świąteczne. Podając swoich faworytów weźcie pod uwagę takie kryteria jak: klimat, pomysł, ogólna zabawa z uczestniczenia w evencie, zgodność z lore, ile nasza postać może na tym zyskać etc.

Pomysł na temat wpadł z powodu tego, że już jutro mikołajki i udzielił mi się klimat świąt (udekorowane miasto, świąteczne przeceny w sklepach xD). Mam nadzieję, że Wam również i zapraszam do wybierania swoich typów.

Radom jak zawsze.

Jak dla mnie to

Nosstale fajne klimat z rajdem bałwana ale jest jeden minus tego trzeba mieć około 28 lv chyba (dawno nie grałem ^^) aby mieć piżame bo inaczej dedniesz.

Też kalendarz adwentowy jest w nostale spoko,dużo itemów można zdobyć którę są droge w is ^^

Najgorsze event to nar razie jak dla mnie to Vindictus bo jest tylko jakiś kalendarz i słabe nagrody i LoL wgl nie ma eventu tylko wysyłanie prezentów na które oczywiście trzeba mieć rp

bump

Pamiętam jak kiedyś grałem w The-West to też było miło, dodam League of Legends ze względu na te mapki, stroje :D lecz darmozjadzi obejdą się smakiem zapewne xd

Ciekawe co w Diablo3 będzie :>

W Aionie juz się zaczeły eventy:)

Nic nie przebije gwiazdki w GW1, nic ! :)

Guild Warsom można wiele zarzucić, ale ArenaNet robi najlepsze eventy świąteczne.

W Aionie juz się zaczeły eventy:)

Na czym dokładnie w tym roku polegają ? Pamiętam, że rok temu dropiło sporo strojów świątecznych i jakieś kamyczki z buffami.

Gdzie waszym zdaniem w tym roku odbędą się lub już się odbywają najlepsze eventy świąteczne. Podając swoich faworytów weźcie pod uwagę takie kryteria jak: klimat, pomysł, ogólna zabawa z uczestniczenia w evencie, zgodność z lore, ile nasza postać może na tym zyskać etc.

Pomysł na temat wpadł z powodu tego, że już jutro mikołajki i udzielił mi się klimat świąt (udekorowane miasto, świąteczne przeceny w sklepach xD). Mam nadzieję, że Wam również i zapraszam do wybierania swoich typów.