Siema, podawajcie najlepsze horrory jakie znacie i tyle. i do każdego dawajcie skalę od 0 do 10, potrzebne mi to ponieważ nudzi mi się w domy a mam chęć na jakieś horrory.Dzięki pozdrawiam.
Najlepsze Horrory
Taki temat już chyba był.
Co do Horrorów :
- Ludzka stonoga1/2 - nie wiem jak to ocenić. Jest ohydny i tyle!
- Krzyk 4 - 8/10
Nie polecam Ci krzyku 4 są tam tylko tafle krwi i nic poza tym.
Nie polecam Ci krzyku 4 są tam tylko tafle krwi i nic poza tym.
Przecież nnowy krzyk to komedia, chyba.....
Przecież nnowy krzyk to komedia, chyba.....
No chyba nie....
To tak:
Seria "Oszukać przeznaczenie" [niby horror ale nie jest wielce straszny, jednak jak na moje gusta to jestem fanem całej serii] 10/10
Seria "Paranormal Activity" [długo się rozkręca, i niby nic takiego się nie dzieje, ale jednak naprawdę się bałem =D] 8.5/10
I jeszcze taki Thriller, bardzo fajny a dla mojej siostry był nawet straszny - "Eden Lake" 9/10
No chyba nie....
Ja śmiałem sie lepiej niż na strasznych filmach XD
Dzieci 7/10 - jednak fabuła filmu jest wkręcająca.
Dzieci 7/10 - jednak fabuła filmu jest wkręcająca.
Co dzieci? Lubisz? Podobno to sie da leczyć....
Jeśli lubisz psychologiczne to polecę film na stronie www.naszsystem.pl nie jest to choror ale film dokumentalny który pokazuje w jakim świecie żyjemy...
choror
Już pomijając offtopic.
Ja standardowo polecam filmy o zombie, starsze produkcje Romera, czy 28 dni później, nie są to filmy straszne, ale film o zombie, to zawsze dobry film
To może jeszcze "Droga bez powrotu 1/2/3/4 ostatnia najlepsza moim skromnym zdaniem.
To może jeszcze "Droga bez powrotu 1/2/3/4 ostatnia najlepsza moim skromnym zdaniem.
Ostatnie dwie są cienkie jak tyłek węża To już tylko robione na prędce produkcje na dvd, pierwsza część byała całkiem przyzwoita, druga też zjadliwa, ale potem niestety jest już coraz gorzej.
Lśnienie. Klasyk. Czemu nikt tego nie wymienił? Banda heretyków... spłońcie.
Ostatnio oglądałem i serdecznie polecam film pt. ,,Nienarodzony'', a może o paranormal activity
Paranormal Activity i REC.
Naznaczony
Grave Encounters
Paranormal Activity
Rec
Ludzka stonoga 2
Lustra 7/10 ?
Basen 6/10 hmmm?
Pytanko, czy ty szukasz gore, czy prawdziwego horroru, bo wiekszosc z podanych tutaj to gore, czyli horror ktory ma przestraszyć twoją treść żołądkową(dla niekumatych - na doprowadzić do wymiotów).
Jeśli chodzi o typowy horror to tak jak ktoś wymienił - Oszukać przeznaczenie, najlepiej numer 1, wiecej lepiej nie ogladać bo ci sie znudzi.
Ewentualnie Rec1/2 ale tam są tylko fajne fragmenty. To tyle z mojej strony
Ja standardowo polecam filmy o zombie, starsze produkcje Romera, czy 28 dni później, nie są to filmy straszne, ale film o zombie, to zawsze dobry film
Ogólnie to się zgadzam ;p ale czasem trafiają sie straszne gnioty, gdzie nawet zombie nie pomagają np. Zombieland
Zombieland nie jest horrorem oszukać przeznaczenie też nie.