YouTube kryje wiele kiepskich jak i dobrych kont. Dlatego podajcie kanały na których można znaleźć świetne filmiki.
Proszę. O to moje propozycje:
-suchy kanał (wonziu),
-RockAlone2k.
YouTube kryje wiele kiepskich jak i dobrych kont. Dlatego podajcie kanały na których można znaleźć świetne filmiki.
-suchy kanał (wonziu),
-RockAlone2k.
Ten dział na forum służy dyskusji o kinematografii, nie umieszczaniu linków do własnej twórczości typu gampelaye /first look'i / video recenzje.
Na samej górze masz taki temat. Przenoszę.
DeStorm
MysteryGuitarMan
azuritereaction
RockAlone2k
BrzydkiBurak
WybuchająceBeczki
http://www.youtube.com/watch?v=gSix8HeMKjQ&feature=player_profilepage
najlepszy kanal jaki znalazlem do tej pory zawiera w dyskrypcji tego filmiku linki do playlist tego uzytkownika
Battle Music Collection
Emotional Osts Playlist
Electronic Music
Z polskich kanałów można chyba tylko RockAlone2k razem z Roje'm(ROJOV13 o ile się nie mylę), za to z angielskojęzycznych kanałów:
UberHaxorNova, TheCampingTree aka Sp00n, SSoHPKC, Kootra, SlyFoxHound. Creature Team FTW~!
Wszystie te kanały są poświęcone grom. Jest jeszcze RayWilliamJonson, ale kto go nie zna ^^
Gimperr;
Rectiv13;
Luntek17 XD;
Panczak85;
Cjziom;
Megaspacefighter;
Wymieniać dalej ??
RockAlone2k,ROJOV13,FPSRussia
Zapomniałem o
ascezik
nigahiga
Rectiv13;
Ooo tak. Ci goście są epiccy
O właśnie chciałem powiedzieć też Rectiv13. O gościach powiem jedno Epic.
Rectiv13
JJayJoker
CTSG
BuraczekCebulaczek
Świetne produkcje tworzy ekipa freddiew. A polski odpowiednik, to oczywiście Rectiv13. : )
nicepeter
Heheh, a mój kanał? Na razie niestety nie aktualizowany, bo choruję i głos mam jak zepsuta betoniarka
Ale soon będzie update
-suchy kanał (wonziu),
-RockAlone2k.