Najlepsze konta Youtube

YouTube kryje wiele kiepskich jak i dobrych kont. Dlatego podajcie kanały na których można znaleźć świetne filmiki.

Proszę. O to moje propozycje:

-suchy kanał (wonziu),

-RockAlone2k.

Ten dział na forum służy dyskusji o kinematografii, nie umieszczaniu linków do własnej twórczości typu gampelaye /first look'i / video recenzje.

Na samej górze masz taki temat. Przenoszę.

• wiwraszmata2

DeStorm

MysteryGuitarMan

azuritereaction

RockAlone2k

BrzydkiBurak

WybuchająceBeczki

http://www.youtube.com/watch?v=gSix8HeMKjQ&feature=player_profilepage

najlepszy kanal jaki znalazlem do tej pory zawiera w dyskrypcji tego filmiku linki do playlist tego uzytkownika

Battle Music Collection

Emotional Osts Playlist

Electronic Music

Z polskich kanałów można chyba tylko RockAlone2k razem z Roje'm(ROJOV13 o ile się nie mylę), za to z angielskojęzycznych kanałów:

UberHaxorNova, TheCampingTree aka Sp00n, SSoHPKC, Kootra, SlyFoxHound. Creature Team FTW~!

Wszystie te kanały są poświęcone grom. Jest jeszcze RayWilliamJonson, ale kto go nie zna ^^

Gimperr;

Rectiv13;

Luntek17 XD;

Panczak85;

Cjziom;

Megaspacefighter;

Wymieniać dalej ??

RockAlone2k,ROJOV13,FPSRussia

Zapomniałem o

ascezik

nigahiga

Rectiv13;

Ooo tak. Ci goście są epiccy :D

O właśnie chciałem powiedzieć też Rectiv13. O gościach powiem jedno Epic.

Rectiv13

JJayJoker

CTSG

BuraczekCebulaczek

Świetne produkcje tworzy ekipa freddiew. A polski odpowiednik, to oczywiście Rectiv13. : )

nicepeter

Heheh, a mój kanał? :):P Na razie niestety nie aktualizowany, bo choruję i głos mam jak zepsuta betoniarka :D Ale soon będzie update :)

YouTube kryje wiele kiepskich jak i dobrych kont. Dlatego podajcie kanały na których można znaleźć świetne filmiki.

Proszę. O to moje propozycje:

-suchy kanał (wonziu),

-RockAlone2k.