Najlepsze/najgorsze Pvp

Założyłem ten temat by ludzie mogli się wypowiedzieć gdzie spotkali najlepsze/najgorsze pvp. Jestem ciekaw co dla ludzi liczy się najbardziej w pvp.

Dla mnie najlepsze pvp jakie dotychczas spotkałem było w tibi całe godziny spędzałem z kolegami/gildią na Ts. Pewnie zaraz masa ludzi napisze że tibia to gówno i inne tego typu rzeczy lecz już wam wyjaśniam czemu to dla mnie tibia jest najlepsza pod względem pvp. Po pierwsze w tej grze liczył się skill graczy a nie ilość z gildią byliśmy w stanie w 10 odeprzeć gildie 40 osobową. Dodatkowo ten idealny balans postaci że każda gracz miał swoją ustaloną pozycje i pilnował jej gdyż jeden mały błąd mógł zaważyć na losach Ob (open batlle) jeden źle rzucony magic wall i koledzy w ciągu ułamku sekundy mogli odłączyć od ciebie co oznaczało przeważnie śmierć. Mógł bym w nieskończoność wypisywać zalety pvp w tej grze lecz dłuższe wypowiedzi z mojej strony wyglądają nie estetycznie. ;(

Jeżeli chodzi o najgorsze pvp to chyba takie spotkałem w Path Of Exile niestety ten produkt nie dopracował tej jeden jak dla mnie najważniejszej rzeczy w mmorpg.

Podkreślam że te tytuły są pod moje gusta więc prawdopodobnie większość z was lubi inne tytuły więc proszę bez krytyki.

Jeżeli zły dział lub coś innego źle zrobiłem to proszę o wybaczenie ;)

Najlepsze - Aion, Tibia, WoW
Najgorsze - Metin2, Cabal

Najlepsze pvp oczywiście w Tibii, 8 rok leci spędzony z tą wspaniałą grą gdzie pvp to taktyczna rzecz, dobre ustawienie, rush i zgranie(combo) przechylają szale zwycięstwa.(W Tibii wszystko ładnie widać czarno na białym)
Najgorsze pvp? Oczywiście wszędzie gdzie występuje masowe pvp które wygląda jak bezsensowna napierdzielanka gdzie nicki postaci zlewają się a ludzie padają nim ich zaznaczysz(Aika, Aion, L2 itp.)

Najlepsze - L2 i GW1

Najgorsze - FF XIV

Najlepsze - Tibia

Najgorsze - Metin2

Najlepsze - Aion/GW 1.

Najgorsze - dużo tego.

Najlepsze - WoW

Najgorsze - LOTRO

Hmm.

Najlepsze: Tibia

Najgrosze: Większość ma dość słaby system, i no duele. Wolę O-PvP ;)

Najlepsze: World of Warcraft, 12 sky 2, Tibia, Metin 2
Najgorsze: neverwinter nights.

Najlepsze: GW 1
Najgorsze: Path of Exile.

PS: Nie wiedziałem że jest taka gra Neverwinter Nights Online raczej chciałeś powiedzieć Dungeons & Dragons: Neverwinter bo ten tytuł nie ma nic wspólnego z NWN chyba że universum D&D: Faerun. Bo Neverwinter ciągnie historię świata którą stworzył Ed Greenwood(postacie, historia, daty wydarzeń itd) :)

Najlepsze - wow, cabal
Najgorsze - d3, neverwinter

The best- l2 <3(najlepsze mass pvp ever) oraz Tibia,

Najgorsze-M2,NWO,GW2

Najlepsze: Elsword (Tempo walki, ruchy potrzebne do przygwożdżenia przeciwnika, combo żeby nie przewrócić oponenta w chwilę <3), Tibia (Tu chyba nie trzeba nic mówić, polowanie na ofiarę/y solo lub ze znajomymi ^^).

Najgorsze: D3 (Nie skomentuję...), Mu Online (Kto pierwszy uderzy - wygrywa).

Założyłem ten temat by ludzie mogli się wypowiedzieć gdzie spotkali najlepsze/najgorsze pvp. Jestem ciekaw co dla ludzi liczy się najbardziej w pvp.

Dla mnie najlepsze pvp jakie dotychczas spotkałem było w tibi całe godziny spędzałem z kolegami/gildią na Ts. Pewnie zaraz masa ludzi napisze że tibia to gówno i inne tego typu rzeczy lecz już wam wyjaśniam czemu to dla mnie tibia jest najlepsza pod względem pvp. Po pierwsze w tej grze liczył się skill graczy a nie ilość z gildią byliśmy w stanie w 10 odeprzeć gildie 40 osobową. Dodatkowo ten idealny balans postaci że każda gracz miał swoją ustaloną pozycje i pilnował jej gdyż jeden mały błąd mógł zaważyć na losach Ob (open batlle) jeden źle rzucony magic wall i koledzy w ciągu ułamku sekundy mogli odłączyć od ciebie co oznaczało przeważnie śmierć. Mógł bym w nieskończoność wypisywać zalety pvp w tej grze lecz dłuższe wypowiedzi z mojej strony wyglądają nie estetycznie. ;(

Jeżeli chodzi o najgorsze pvp to chyba takie spotkałem w Path Of Exile niestety ten produkt nie dopracował tej jeden jak dla mnie najważniejszej rzeczy w mmorpg.

Podkreślam że te tytuły są pod moje gusta więc prawdopodobnie większość z was lubi inne tytuły więc proszę bez krytyki.

Jeżeli zły dział lub coś innego źle zrobiłem to proszę o wybaczenie ;)