Najlepsze skórki do 975 rp

Witam, planuję zakup jakiejś fajnej skórki tak do 975 rp, ale nie wiem jeszcze za sobie kupić.

Czego szukam?

Jakieś epickiej skórki do 975 rp z bajerami - czyli np. najnowsza skórka Dravena, w której przy recallu tłum skanduje jego imię (AVESOMNEEES).

Jakie są wasze opinie?

Jak ktoś ma czas i ochotę to może by zrobił listę takich skinów, co na prawdę coś zmieniają (i wymienił konkretnie co), a nie tylko wygląd.

Pozdrawiam.

Do jakiej postaci?

@Down

Jego cena przypadkiem nie wzrosła?

Do każdej:D

Sprawdź Muay Thai Lee Sin. Ma całkowicie zmienione animacje.

@UP

Ja kupiłem za 975, a teraz to nie wiem.

Za 975 rp to przychodzi mi na myśl Cryo Core Brand, który oprócz zmiany wyglądu posiada skille innego koloru które według mnie ładniej wyglądają. A i jeszcze Sad Robot Amumu który ogólnie ma wszystko zmienione. A tutaj masz przydatny kanał na youtube jeżeli znajdziesz czas to możesz pooglądać spotlighty skinów żeby ocenić czy są warte uwagi:

http://www.youtube.com/user/SkinSpotlights?feature=watch

Zauważyłem, że ta skórka Lee jest na przecenie ;p i wydaje się spoko, pewnie kupię ;p.

@up

dzięki za kanał ;p przyda się, a tak czy siak myślę, że fajnie by było zrobić listę ;p.

Mecha Cho Gath. Zamiast tańcu, włącza muzykę z głośników :D.

A taki offtop:

Co to się stało że ostatnio tak dużo osób ma teraz skiny?? Kiedyś był 1 skin na 6-10 meczy,a teraz w każdym meczu jest co najmniej jeden skórkowiec :D.

Mecha cho jest legendary skinem i jest za 1820RP. Wszyscy mają skiny, bo mają kasę;) Teraz była zima nie mieli na co wydawać.

Najlepsze skorki to takie ktore sie tobie podobaja :) Wiec wybierz sobie epicka skorke do postaci ktora grasz :) ... naprawde jeszcze jakbys prowadzil jakas ankiete to rozumiem ale pytanie o takie rzeczy kojarzy mi sie z brakiem wlasnego zdania i robieniem czegos pod innych .Najwazniejsze zeby skin tobie sie podobal i dobrze Ci sie z nim gralo ostatnio odnosze wrazenie ze ludzie zapominaja czym jest wlasne zdanie ... niedlugo na forum beda nas pytac czy ta dziewczyna wedlug was jest ladna bo nie wiem czy mam sie z nia ozenic ...

jesli chodzi o ktora kolwiek skorke to "lowca glow nidalle" po prostu mega;p a tak po zatym nowa dravena jest w porzadku, pulsefire ez, singed a'la BANE, mecha chogath tez super wyglada;p, battlefrost anivia(jeszcze jej niema), i heca dynioglowy;p

ja proponuje kupić np muay thai lee teraz jest na przecenie wiec kosztuje 475rp, albo czekac na inne przeceny, najlepszy sposob 2 skórki w cenie 1 ;)

Ja pier**le ludzie czy wy nie macie oczu? Napisał ŻE CHCE SKÓRKĘ DO 975 RP, a wy Mecha cho, Pulsefire Ezreal, heca był tylko na halloween i jest to Legacy(?) skin. Jemu chodzi o to jakie skórki mają takie efekty jak draven czy lee, czyli zmienione wszystkie animacje, albo dźwięki.

Do 975 RP to może być:

* Świetlisty Varus

* Jax Nemesis

* Ahri Lisiego Ognia

* Posterunkowa Caitlyn

* Gladiator Draven

* Pierwotny Udyr

* PentaKill Olaf

* Zac Specjalna Broń

* Nidalee Łowczyni Głów

* Wytworny Jayce

* BattleBunny Riven

Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Tak na prawdę gram prawie wszystkimi postaciami, np. sobie myślę, kim ostatnio w ogóle nie grałem ;p (serio, czasem się oferuję nawet na supporta, żeby popykać Nami, czy Lulu xD). Kupiłem tą skórkę do Lee :), jest świetna. Zasmuciło mnie to, że skille u Frosted Ezreala są żółte, a powinny być takie... lodowe no xD. Przecież tak niewiele trzeba zrobić, żeby ten Ez wyglądał lepiej, a mi jakoś ta skórka bardziej się podoba od Pulsefire (choć przemiany są epickie).

Zdecydowanie poczekam na przecenę Fullmetal Jayce'a i Nidalee łowczynię głów, tymi postaciami sporo gram.

Zastanawiam się też nad Renegate Talon'em, bo to też jedna z moich fav. postaci. Dragonblade jakoś mi nie pasuje.

Raczej nie będę szaleć i wszystkie kupię sobie dopiero na przecenie.

Co do innych postaci, którymi lubię grać to: Quinn/Evelynn/Thresh (to postacie, które sprawiają mi frajdę, ale nie mają zbyt ciekawych skinów obecnie skinów), Rumble (od czasu do czasu, ale lubię), Skarner, Lee, Khazio i Fizz (żeby nie było, że nie mam własnego zdania xD).

Dziękuję za budujące wypowiedzi ;p.

975 RP? Steel Legion Lux. Epicness.

Witam, planuję zakup jakiejś fajnej skórki tak do 975 rp, ale nie wiem jeszcze za sobie kupić.

Czego szukam?

Jakieś epickiej skórki do 975 rp z bajerami - czyli np. najnowsza skórka Dravena, w której przy recallu tłum skanduje jego imię (AVESOMNEEES).

Jakie są wasze opinie?

Jak ktoś ma czas i ochotę to może by zrobił listę takich skinów, co na prawdę coś zmieniają (i wymienił konkretnie co), a nie tylko wygląd.

Pozdrawiam.