Najlepszy f2p shooter

Witam! Mam ochotę zagrać w jakiegoś shootera, ale nie mam pojęcia jaki aktualnie jest najlepszy. Poszukuje zwykłego, prostego shootera, bez żadnych udziwnień, bez przesadnego item shopu i bez cheaterów.

Do moderatorów, jeśli temat jest w złym dziale, to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie.

sa 3 moim zdaniem

SKILL2- nowy fsp wiec praktycznie no cheat fajny system walki + ladny i popylarny ;p niestety nowy czyli malo broni

AVA -stara dobra ava dużo broni duzo trybów walka jest dosuć skillowa

Heroes & Generals - jeden z najlepszych jak nie jedyny WWII symulator na chwile obecna z genialnym systematem walki i dużymi mapami

EDIS na życzenie blaumra uzasadniam, blaumr ale OT nie pytal o uzasadnienia.. wiec to jemu zwracaj uwage o slaby styl pisania tematu

cheaterów masz wszedzie

Cs 1,6. Dobry serwer = 0 cheaterów.

warface

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

Ghost recon online

warn_ico.png
Spam. Można dac jakiś opis gry ~ blaumro

tf2

warn_ico.png
Tutaj to chyba ktoś chciał pobić rekord na najkrótszy post, spam~ blaumro

Jak powiedział Magar, Heroes & Generals.

Proszę wszystkich o uzasadnienie swoich przykładów. Inaczej będą warny za spam.

Ja polecam AVA online. Jest to jeden z lepszych FPSów w jakie grałem. Mamy zwykłe tryby gry jak deahmatch lub capture the flag. Poza nimi są takie jak eskorta czołgu przez jedną drużynę do określonego miejsca, a druga drużyna musi go zniszczyć zanim ten czołg tam się znajdzie.

W Heroes&Generals nadal są takie ścinki duże? Jak grałem to cięło mi się to bardziej niż BF3 lub AC3.

CS jedynie skill i fart :D zawsze można pobrać nonsteam

Heroes and Generals, Planetside 2, Blacklight Retribution.

Planetside 2 . Ghost Recon online, CS na Steamie, Heroes and Generals, Battlefields Heores był dośc przyzwoity, tylko to p2w

Radzę zainteresować się Extraction, gdy wyjdzie z CBT. Bardzo mocno czuć ducha ET, nawet z trailerów. Więcej niestety powiedzieć nie wolno. :)

BF P4F gra w której zabawiłem najdłużej ponad półtora roku bez przerwy praktycznie po 2h dziennie. Bardzo wciąga sporo broni, możliwości dobierania dodatków itp. tylko bez kapitału własnego nie podchodź. Na początku można się bawić bez kasy lecz po wbiciu pewnego lvla gdy odblokowujesz broń warto zainwestować 50zł.

Quake live 99,9% starego Quake arena

Zdecydowałem się na A.V.A :) dzięki wszystkim za pomoc !

Skoro tak to zamykam

Witam! Mam ochotę zagrać w jakiegoś shootera, ale nie mam pojęcia jaki aktualnie jest najlepszy. Poszukuje zwykłego, prostego shootera, bez żadnych udziwnień, bez przesadnego item shopu i bez cheaterów.

Do moderatorów, jeśli temat jest w złym dziale, to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie.