Najlepszy koleś na świecie!

On wymiata jest najlepszy tylko zobaczcie ! :D hahahaha XD sława mu idzie :D

Fajne ,ale nienajlepsze :)

rozumiem że filmik o czarnoskórym na polskiej imprezie który robił z siebie błazna opierał się na fakcie że gość był pijany i jakiś sk***iel go wrabiał, no ale tego filmu nie rozumiem.

Facet ma poczucie humoru, zrobił zabawny filmik i wsadził na youtuba, ale teraz się pojawi jakaś banda która będzie wyśmiewać "mudżynów" bo wezmą to na poważnie. Przykład błędnej inicjatywy, choć grunt to dystans do siebie i uprzedzeń innych.

Koleś jest spoko , i sam się nagrywał .

a po 2 komentarze na youtube świadczą o intelekcie ludzi ^^

Precz rasizmowi , uwielbiam czarnych.

Ale cyce mu latają :lol:

ale za to fajnie tańczy XD

Mi sie tam podoba ;D Fajnie tańczy a komentarze niektórych ludzie są zbędne...

Ja natomiast nie rozumiem co jest zabawnego w gościu, którzy giba się prawie nago do jakiejś marnej piosenki. Może mi wytłumaczycie?

Właściwie to robi z siebie idiote. A ludzie z poczuciem humoru, którego niektórym brakuje śmieją się z idiotów.

@UP popieram,ale no cóż,niektórym osobom nawet najmniejszego poczucia humoru brakuje sądząc po tych bulwersujących mnie,rasistowskich komentarzach.

Czarni są fajni ;)

Ja sam bym chciał być czarny tańczę h-h i gram w kosza jestem białym czarnuchem ; D

Sorry za off-top ale : @UP Mówiąc że ,jak grasz w kosza i tańczysz hip-hop to jesteś białym murzynem , to jak powiedzieć że kobieta która goli sobie twarz(a są takie przypadki) TO facet ;D

@up Popieram XD

Jak tak lubisz czarnych to wyjdź za mąż za jednego. Osobiście filmik mi się nie podoba, robi z siebie pośmiewisko a potem macie pretensje, że tak się ich traktuje.

czarni już nie są "trandy",teraz wyśmiewamy się z czegoś innego

Odpowiedział największy bachor na serwie.

Temat został zamknięty. Powód: Zamykam by uniknąć kłótni na tle rasowym i nie na temat filmiku.

On wymiata jest najlepszy tylko zobaczcie ! :D hahahaha XD sława mu idzie :D