Siemka, jaki obecnie sieciowy shooter (darmowy) jest obecnie na Topie, i w którego najlepiej grać? Obecnie gram sobie w FEAR Online, gra za***ista, ale pograł bym w coś innego, myślałem nad Warframe, ale nie jest to chyba typowy shooter, co polecacie? Combat Arms, Crossfire i ten crap SKILLS czy jak mu tam odpadają.
"Najlepszy" MMOFPS
Battlefield 3, jest teraz za darmo na origin, gra bardzo ciekawa, polecam
Jak możesz wydać ok.40 zł to polecam CS:GO. Ew. poczekać na promocje na steam i wtedy jest za 10 zł. A z darmowych to mógłbym polecić tylko Ghost recon i Planetside 2.
W Ghost Recon już przegrałem zbyt wiele, i gra po prostu nuży, a planetside ma tak absurdalną optymalizację, że na low detalach chodzi w 5 FPS'ach (A w B3 płynnie na średnich gram...).
A w Warface ktoś gra? Dobre to?
@Czytaj najpierw posty, zanim coś napiszesz...
Polecam BF3 za darmo na origin ściągnąć i grać. Duża populacja mimo BF4
W Warface grałem i mogę to przyrównać do takiego CS'a. Jest to bardziej multiplayer shooter niż MMOFPS. Prawdziwe MMOFPS'y jakie są na rynku to Planetside - oryginał i sequel. Szkoda tylko że druga część tak słabo u ciebie działa.
Nie polecam warface bardzo słaby tytuł. Od siebie dodam S.K.I.L.L,Blacklight retribution, Gotham city impostors, AA:PG, i Fear chociaż ten ostatni znudził mi się po 2h grania to na zabicie czasu nawet ujdzie.
Nie polecam warface bardzo słaby tytuł. Od siebie dodam S.K.I.L.L,Blacklight retribution, Gotham city impostors, AA:PG, i Fear chociaż ten ostatni znudził mi się po 2h grania to na zabicie czasu nawet ujdzie.
Jak mu znajdziesz dużo osób do Gotham city impostors hyhyhy(bo gra została opuszczona prawie kompletnie).
A co z TF2?
TF2 jak najbardziej żyje dalej.
Jak mu znajdziesz dużo osób do Gotham city impostors hyhyhy(bo gra została opuszczona prawie kompletnie).
:C a szkoda bo gra była naprawdę fajna.
A co z TF2?
TF2 dobre oraz dostanie(znowu) kolejny wielki update pod tytułem:Love & War
Spoiler:Uwaga na chleb.
Ja od siebie dodam Loadout, Warface i A.V.A. Przy tych tytułach spędziłem najwięcej czasu.
najbardziej warte uwagi tytuły to:
skill ( nie ma nic lepszego do takiego typu gry czyli mecze 5-5 lub 8-8 plantowanie i defusowanie.
loadout ( coś takiego jak tf2 wiec tłumaczyc nie musze)
reszta gier to p2w albo przestarzałe gnioty w które nie da rady grać bo mechanika jest po prostu słaba.
bf3 nie wypisałem bo już nie jest darmowy.
polecam poczekać na csgo bo dzisiaj cs obchodzi 15lecie więc może bedzie przecena na CSa
Siemka, jaki obecnie sieciowy shooter (darmowy) jest obecnie na Topie, i w którego najlepiej grać? Obecnie gram sobie w FEAR Online, gra za***ista, ale pograł bym w coś innego, myślałem nad Warframe, ale nie jest to chyba typowy shooter, co polecacie? Combat Arms, Crossfire i ten crap SKILLS czy jak mu tam odpadają.