Najlepszy mmorpg 2D

Grałem we wszystkie te gry i większość z nich na prawdę mi się spodobała. Dlatego mam dylemat nad wybraniem tej najlepszej.

W 100% zgadzam się z poprzednikami, że Tibia jest najlepsza z najgorszych :D

Ma naprawdę rozbudowany świat, dużo questów, ale jakoś tak nie zbyt za nią przepadamy. Przynajmniej większość z nas. ^^'

To samo mogę powiedzieć o Ultimie i Legend of Mir (naturalnie nie wliczając najlepsza z najgorszych xDD)

Jednakże głos oddam na Tibię. >.>''

Kurcze!! A GDZIE WONDERLAND ONLINE?! juz o niej napisalem w nowym temacie wiec powiedzcie jaka ona jest i wstawcie ja tu :) z gory dzieki!

Zdecydowanie Ultima Online.. Tibia to ehh nie będe mówił;P

PS: Komentarz, że gdyby Tibia była w 3D to WoW straciłby połowę graczy był wręcz komiczny, ^^ gratuluję poczucia humoru Einin.

Daję na Ultime, bowiem Tibia to syf co zamienia małe dzieci w wojowników z krzesłem. Ps kto niby napisał że gdyby Tibia była w 3D to by pokonała WoW???

Zdecydowanie Tibia. Ah, kiedyś się grało.... :|

Może się zdziwicie ale z wymienionych najdłużej przykuł mnie Crazy Tao,w inne albo nie grałem albo bardzo krótko a w tej osiągnąłem ponad 60 level.

Najlepszy jest licznik ubitych stworów,liczby szły w dziesiątki tysięcy. :-P

Gierka ma wiele wad ale strasznie przyjemnie się grało do pewnego momentu.

Żadne z wymienionych.

Ale jak by co to jestem za Endless.

Stawiam na Tibie bo to najlepsza gra mmorpg 2D ale z 3d niema szans:P no moze z R.O.S.E. Online

Oczywiscie ze Ultima Online , bardzo mile wspominam dawne czasy :-)

Powiem szczerze jestem pozytywnie zaskoczony prowadzeniem ultimy. Spodziewalem sie ze na 1 miejscu bedzie jakas noobiarska gra typu Tibia

polecam endless online extra i wciąga

Ja zagłosowałem na Endless Online. Bo ma to coś co wciąga. Przyłączam się do radości brody81. Także cieszę się, że Tibia nie prowadzi. A także ciesze się z tego, że ktoś głosował na Endless, nie tylko ja.

Tibia ma dobrze rozbudowane questy to ją wyróżnia od innych mmorpg, ale pozatym

prawie we wszystkim jest słabsza..

red stone, lom3 i shadow of legend.. te gry są uważane za klasyki niczym diablo 2.

Oprócz polaczków mało kto słyszał o Tibi..

Zagłosowałem na Tibie(chociaż w nią nie gram :-P )

Dlaczego tibia?

Duża grywalność, dużo questów, piętrowe domy(co jest świetnym pomysłem w grze 2d), nie najmniej expowisk....

I tak Uo wszystko bije na glowe wiec po co glosowac?? ;] Tylko ludzie jakos zidiocieli jak w tak krotkim czasie dokonal sie taki odplyw graczy pamietam czasy kiedy na Event Horizon,CLTE,DM, albo MW bylo po 200+ online (ech te wspomnienia).

Jak myślicie ? Jaki MMORPG(Massively Multiplayer Online Role Playing Game) 2D jest najlepszy ?? Głosujcie w ankiecie...