Jak myślicie ? Jaki MMORPG(Massively Multiplayer Online Role Playing Game) 2D jest najlepszy ?? Głosujcie w ankiecie...
Najlepszy mmorpg 2D
Tibia ma wiele questów , w porównaniu do innych gier rozbudowanych , jak się umie grać to dynamiczna , na średnich lvlach zaczyna się współpraca między graczami i ma swój klimat.
Bezsprzecznie Tibia. Najlepsza z najgorszych
Dodaj Legend of MIR 3
Ta Legend of Mir III to klasyk NO ale dla mnie zabawa z nim skończyła się z upadkiem servera Lost World
Powstrzymuję się od głosu do czasu wypróbowania Ultimy Online. Jeżeliby brać pod uwagę gry komercyjne to Dofus, jeżeli bardziej F2P to Maple Story.
Tibia - Jak wspomniano wyżej najlepsza z najgorszych.
Jak w moim podpisie xD
Tibia-nie ma takiej drugiej.niesety w niektroych grach mmorpg 3d jest bardzo negatywnie oceniana a widze ze tutaj z wami da sie o nej pogadac.bardzo mile ją wspominam.obecnie dszukam mmorpg podobnego do metin 2 xD
W "Tibia" twórcy przynajmniej coś dodają ale grafika jest taka do bani jak bym "Tibia" była 3D
To nawet super.
Gdyby zrobili grę Tibia 3D, to WoW straciłby połowę graczy pewnie.
to by było z 700MB-2GB ok by miała jak by sie postarali :mrgreen:
Oddałem głos na Helbreath bo za młodu spędziłem przy nim wiele godzin ;D Najmilej wspominam cotygodniowe krucjaty
Jak zwykle najlepsza z najgorszych Tibia 8-)
Ultima Online - i wszystko jasne ! Tyle przy niej miłych chwil spędziłem, cóż człowiekowi wszystko może się znudzić.
Coz ja w mmorpg 2d nie grywam a ten ktory mi sie najbardziej podobal sie na tej stronce nie znajduje (dodalem go ale nikt nie ma zamiaru go nam objawic ...trudno...) ale mysle ze najlepszym mmo 2d tutaj jest Conquer Online bo do Tibi nie mam szacunku.
Wiec glos na Conquer Online 8-)
Szkoda że niema w tej ankiecie jeszcze Lunia Online Najlepsza gra w jaką grałem i gram daje głos na Ultima Online Bo też w nią grałem i byłaa Fajna i oddaje głos na Lunia Online
według mnie najlepsza jest ultima i to wszystko.
Helbreath ponieważ grałem z 2 lata i fajnie ogólnie sie grało
Nie będe oceniał tibi ponieważ nie grałem ale moim zdaniem HelbreatH, gram w to troche czasu (prawie 5 lat ...) i nie nudzi mi się
. Ciekawa fabuła klimat MMO rozbudowane skille , prywatne serwery ( te oficjalne i mniej oficjalne
) niestety global płatny
ale są inne stabilne serwery
np HB PL (www.helbreath.org) jakby ktoś chciał zagrać i miałby jakiś problem z grą to pisać PW / GG ;] chętnie pomoge :]