Najlepszy Raper według Was!

Rapu nie trawie. JEdyne co mi sie podoba to Public Enemy & Anthrax - Bring the Noise

I to jest bezsensowne nabijanie postów.

O.S.T.R., Hi-Fi Banda (z zespołów)

@BlastBlue

Nabijanie postów w Hydeparku? W Hydeparku nie nabijają się posty.

Ciężko mi stwierdzić, który jest najlepszy ;D

Myślę że Buka. Tuż za nim jest Skor

SS

hemp gru , chada , grubson , non , hifi banda , bezimienni , mdm

Ice Cube też niezły jest, Snoop Dog i Xzibit

Magik - Fokus - Rahim

Jak widze jak ktos podaje piosenki eminema z 2009-2011 roku to mysle ze pierdolne.Tak samo jak ten pseudoraper lil wayne.Wszystko dla kasy.2pac,Dawniejszy eminem(taki jak z piosenki np.without me,lose yourself)dr dre wedlug mnie oni sa najlepsi.

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree

GrubSon i Eminem

Heh , sporo tego xD

Posłuchajcie :

Lil wayne - 6 foot 7 foot

Jak widze jak ktos podaje piosenki eminema z 2009-2011 roku to mysle ze pierdolne.Tak samo jak ten pseudoraper lil wayne.Wszystko dla kasy.2pac,Dawniejszy eminem(taki jak z piosenki np.without me,lose yourself)dr dre wedlug mnie oni sa najlepsi.

Eazy E, Real Muthaphuckkin G's!

@Inyenn

Nosz kur** wiedzialem ze ktos sie przyjebie.Czy ja napisalem ze sa najlepsi na swiecie? Nie slucham polskiego rapu i nie rozumiem co ma na celu twoj post.

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree

Fokus :P.

Ciekawi mnie, czy ludzie rozumieją wszystkie teksty/słowa które są w zagranicznym rapie, lapsy z gimnazjum a i z średniej szkoły słuchają zagranicznego bo chcą większego elo, podłapując jakieś tam choćby słowa typu f*ck the police lol.

I właśnie zarazem śmieszą mnie tacy co myślą, że polski rap różni się czymś tak bardzo od zagranicznego.

Nawet nie wiedziałem :)

sorka za offtop.

Mojim ulubionym raperem jest Lech Roch Pawlak

@InyennNosz kur** wiedzialem ze ktos sie przyjebie.Czy ja napisalem ze sa najlepsi na swiecie? Nie slucham polskiego rapu i nie rozumiem co ma na celu twoj post.

Nie, ale napisałeś, że wszystko robią dla kasy dla kasy, tym kawałkiem wytłumaczyłem Ci czemu i co jak co myśląc inaczej trzeba mieć nierówno pod sufitem. Nie musisz się od razu spinać. :)

Ja to na codzień nie słucham ''rapu'', lecz lubie posłuchać:

Eminem - Till I Collapse

The Game - Money

2Pac - Ghetto Gospel

50 Cent ft Lloyd Banks - Hands Up

Nie znam się tutaj za bardzo, ale powyższe tytuły wpadły mi w ucho :].Z polskich, to nic nie słucham.Moja opinia na temat rapu jest taka, iż dzisiaj rapeży idą w strone bardziej popu śpiewają z nowymi wokalistami na rynku muzycznym kiedyś było nieco, inaczej no, ale cóż zawsze można słuchać starszych utworów, lecz tak jak wspomniałem na codzień nie słucham rapu.

Hmm , Ogółem sporo w tym moim temacie przekleństw...

Ogarnąć się proszę i wrócić do tematu.

Ehh już nie mam zamiaru się kłócić o byle co.O gustach się nie dyskutuje...

Ja tam ekspertem w tej dziedzinie nie jestem, ale dla mnie to z zagranicznych śp.2Pac, a z polskich Eldo i śp.Magik.